"Harry & Meghan", cel mai vizionat documentar Netflix în prima săptămână de difuzare

69

Articole de la același autor

Serialul documentar despre prinţul Harry al Marii Britanii şi soţia lui, Meghan, realizat de Netflix Inc, a acumulat cel mai mare timp de vizionare pentru un documentar pe această platformă de streaming în prima săptămână după lansare, a precizat miercuri compania americană, citată de Reuters.

Primele trei episoade din „Harry & Meghan” au înregistrat 81,55 milioane de ore de vizionare după premiera care a avut loc joia trecută, a anunţat Netflix într-un comunicat de presă. Peste 28 de milioane de posesori de conturi Netflix au urmărit cel puţin o parte din serial.


„Harry & Meghan” a fost al doilea serial de limbă engleză difuzat pe Netflix, prin prisma vizionărilor, la nivel global, în perioada 5-11 decembrie, fiind devansat doar de „Wednesday”, o producţie din universul familiei Addams. „Harry & Meghan” a fost cel mai vizionat serial de limbă engleză în această săptămână în Marea Britanie.


În primele trei episoade, ducele şi ducesa de Sussex au făcut o serie de dezvăluiri: Meghan a povestit despre prima dată când a primit o ameninţare cu moartea, iar Harry a vorbit despre deghizările pe care le folosea atunci când se întâlnea cu Meghan.

Al doilea calup de episoade din „Harry & Meghan” va fi lansat joi pe Netflix.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4696 secunde