Kievul promite verificări după ce Moscova a susţinut că şeful flotei sale la Marea Neagră nu a murit

127
Kievul promite verificări după ce Moscova a susţinut că şeful flotei sale la Marea Neagră nu a murit - 1-1695797426.jpg

Articole de la același autor

Armata ucraineană a anunţat că îşi va revizui propriul raport despre presupusa moarte a comandantului flotei ruse la Marea Neagră, Viktor Sokolov, după imaginile cu acesta apărute marţi, generând speculaţii suplimentare referitoare la soarta sa, informează agenţia DPA.

Declaraţia armatei ucrainene survine la o zi după ce informase că l-a ucis pe Sokolov în timpul unui atac întreprins, vineri, asupra cartierului general al flotei ruse la Marea Neagră de la Sevastopol.

Marţi, Moscova a prezentat imagini care pretindeau să îl arate pe Sokolov la o întâlnire condusă de ministrul Apărării, Serghei Şoigu. Imaginile nu au putut fi verificat independent ca fiind de marţi.

„Din moment ce Moscova a lansat imagini cu un Sokolov aparent în viaţă, unităţile noastre vor verifica din nou informaţiile”, a spus Unitatea pentru forţe speciale din cadrul Ministerului ucrainean al Apărării.

Kievul pretinde că 34 de ofiţeri ruşi au fost ucişi în atacul cu rachetă de croazieră de vineri. Mulţi dintre ei nu au fost încă identificaţi, dar surse militare au confirmat iniţial că Sokolov s-a aflat printre victime.

Mai multe fotografii şi un clip video difuzate de Ministerul rus al Apărării l-au arătat pe Viktor Sokolov participând la o întâlnire online.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3156 secunde