Klaus Iohannis, după întâlnirea cu preşedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen

142
Klaus Iohannis, după întâlnirea cu preşedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen - mczoptq0mczoyxnoptq0mtu4otgxntrm-1646300135.jpg
Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, azi, că a discutat cu preşedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, despre intensificarea sprijinului către Ucraina, punctând că se lucrează pentru operaţionalizarea cât mai rapidă pe teritoriul României a unui hub umanitar care să permită colectarea şi transportul donaţiilor internaţionale în Ucraina, scrie Agerpres.


"Am discutat despre (...) intensificarea sprijinului mai ales umanitar către Ucraina. Vreau să-i mulţumesc preşedintei Comisiei Europene pentru susţinerea acordată pentru înfiinţarea pe teritoriul României a unei facilităţi logistice, un aşa-numit hub umanitar, un centru care să permită colectarea şi transportul donaţiilor internaţionale în domeniul ajutorului umanitar în Ucraina. Lucrăm pentru operaţionalizarea cât rapidă a acestui centru", a spus şeful statului, la Palatul Cotroceni, în conferinţa comună cu preşedintele CE, Ursula von der Leyen. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.6458 secunde