Marea Britanie şi Ucraina au iniţiat discuţii privind facilitarea comerţului digital

208
Marea Britanie şi Ucraina au iniţiat discuţii privind facilitarea comerţului digital - mareabritanieucraina-1661344885.jpg

Articole de la același autor

Marea Britanie a anunţat miercuri că a lansat discuţii cu Kievul cu privire la eliminarea barierelor în domeniul comerţului digital ca parte a eforturilor sale de a sprijini Ucraina în urma invaziei ruse, informează Reuters.

Marea Britanie a eliminat, în mai, toate tarifele pentru mărfurile ucrainene şi urmăreşte acum să faciliteze comerţul în sfera digitală.

„Marea Britanie este alături de Ucraina şi va folosi comerţul ca o forţă pentru bine, cu scopul de a ajuta ţara să îşi reconstruiască economia modernă după acest război barbar”, a declarat secretarul de stat britanic pentru comerţ internaţionalm, Anne-Marie Trevelyan.

„Parteneriatul nostru cu Ucraina îi va ajuta să profite de zilele mai luminoase care vor urma şi vom continua să facem tot ce ne stă în putere pentru a proteja locurile de muncă, mijloacele de trai şi familiile ucrainene”.

Marea Britanie şi Ucraina vor urmări să îmbunătăţească eficienţa comerţului digital acordând atenţie unor domenii precum tranzacţiile electronice, semnăturile electronice şi alte tehnologii.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4852 secunde