Marea Deschidere “Italian Style by E.” pe 1 Decembrie în Constanța. Unicitate italiană pentru pasionatele de modă

6318
Marea Deschidere “Italian Style by E.” pe 1 Decembrie în Constanța. Unicitate italiană pentru pasionatele de modă - stil-1700998693.jpg
Cu ocazia Zilei Naționale a României, orașul Constanța se pregătește să primească o nouă bijuterie în lumea modei, cu piese vestimentare unice. Magazinul "Italian Style by E.” își va deschide porțile pe bulevardul Tomis 58 în ziua de 1 Decembrie, marcând o premieră în peisajul comercial al orașului.


"Italian Style by E." pune accent pe eleganța și calitatea inconfundabilă a produselor italiene, iar fiecare articol din magazin este unic. Pielea naturală și blana sunt cele două elemente cheie ale colecțiilor disponibile în magazin. De la jachete din piele sofisticate, până la piese elegante din blană naturală, fiecare articol înfățișează atenția la detalii și pasiunea pentru designul vestimentar rafinat. Accesoriile din piele, precum gențile și curelele, completează perfect gama de produse oferite de "Italian Style by E.".


Orașul Constanța se pregătește să îmbrace eleganța italiană, iar "Italian Style by E." deschide ușile către o lume a modei care aduce un strop de strălucire, unicitate și rafinament în fiecare garderobă.


Pasionatele de articole vestimentare unice sunt așteptate din data de 2 Decembrie la magazinul Italian Style by E., B-dul Tomis 58 (vis-a-vis de Primărie), Luni-Vineri de la 10:00 la 18:00; Sâmbătă și Duminică de la 11:00 la 19:00.










Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.4714 secunde