Nikki Haley şi-a anunţat oficial retragerea din cursa pentru Casa Albă

186
Nikki Haley şi-a anunţat oficial retragerea din cursa pentru Casa Albă - 1-1709814280.jpg

Articole de la același autor

Nikki Haley şi-a anunţat retragerea din cursa pentru Casa Albă, asigurându-i astfel fostului preşedinte Donald Trump nominalizarea republicană şi o nouă confruntare cu actualul preşedinte, democratul Joe Biden, la scrutinul din noiembrie, relatează agenţia Reuters.

„A venit timpul să-mi suspend campania”, a declarat Haley în cadrul unui discurs la Charleston (statul Carolina de Sud, unde a fost guvernator) a doua zi după ce a fost învinsă de Trump în 14 din cele 15 scrutinuri pentru nominalizarea candidatului republican la alegerile din noiembrie. „Nu am regrete”, a adăugat ea.

Haley a mai spus că probabil Trump va fi candidatul republican la preşedinţie, dar nu şi-a exprimat susţinerea faţă de acesta. „Acum depinde de Trump să obţină voturile celor din partidul nostru şi de dincolo de el. Şi sper să facă asta”, s-a limitat ea să afirme.

Donald Trump are astfel cvasi-asigurată o reeditare a competiţiei cu Joe Biden după victoria triumfală în 14 din cele 15 state - printre care California, Texas, Carolina de Nord şi Alaska - în care s-au desfăşurat, marţi, alegeri primare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5506 secunde