Noua găselniță a Austriei pentru a bloca România în Schengen: Pentru asta ne luptăm astăzi!

386
Noua găselniță a Austriei pentru a bloca România în Schengen: Pentru asta ne luptăm astăzi! - otexyza2mmfmytu0ytbhztkxnjizowiz-1695913647.jpg

Articole de la același autor



Austria nu are nici cea mai mică intenție să deblocheze extinderea spațiului Schengen. Cel puțin asta reiese din declarația ministrul austriac de Interne, Gerhard Karner. Oficialul austriac a vorbit joi, în fața jurnaliștilor la Consiliul JAI - Justiție și Afaceri Interne - desfășurat la Bruxelles, despre criza imigranților și a ținut să ofere exemplul de pe insula italiană Lampedusa, unde un val de migranți a ajuns recent în zonă, provocând o problemă umanitară.


“Când vedem imaginile din Lampedusa, când vedem cât de mare este presiunea asupra Europei în ceea ce privește problema migrației ilegale, știm că trebuie să continuăm să lucrăm din greu și intens la acest pact privind azilul și migrația, pe care l-am adoptat aici la 8 iunie.


Trebuie să facem ceea ce am convenit, și anume, să securizăm mai bine frontiera externă a UE, (să implementăm) procedurile rapide la frontierele externe și cooperarea cu țările terțe sigure, deoarece acestea dau viață punctelor cheie ale acestui pact și pentru asta ne luptăm astăzi", a spus Karner, la postul Antena 3 - CNN.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9748 secunde