Pasagerul care a deschis ușa avionului în zbor, afirmații incredibile. Iată de ce a recurs la acest gest

287
Pasagerul care a deschis ușa avionului în zbor, afirmații incredibile. Iată de ce a recurs la acest gest - flying-1685172729.jpg

Articole de la același autor

Pasagerul unui zbor al companiei Asiana Airlines, care a deschis vineri o ieşire de urgenţă în plină procedură de aterizare, a declarat poliţiei sud-coreene că a simţit că se "sufocă" şi a vrut să iasă "repede" din avion, informează sâmbătă AFP.

Avionul se afla încă la aproximativ 200 de metri de sol când pasagerul, a cărui identitate nu a fost dezvăluită, a deschis ieşirea de urgenţă lângă care era aşezat.

Bărbatul, care a fost reţinut de poliţia din Daegu, le-a spus ofiţerilor că era "într-o stare de stres după ce şi-a pierdut recent locul de muncă", a explicat pentru AFP un anchetator din acest caz.

"I s-a părut că zborul a durat mai mult decât ar fi trebuit şi a simţit că se sufocă în interiorul cabinei. A vrut să iasă repede", au precizat forţele de ordine.

Aproape 200 de pasageri se aflau la bordul avionului în timp ce acesta se apropia de pista aeroportului internaţional Daegu din Coreea de Sud, la aproximativ 240 de kilometri sud-est de Seul, la finalul unui zbor intern.

Individul riscă o pedeapsă de până la 10 ani de închisoare pentru încălcarea legislaţiei privind securitatea aeriană.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6162 secunde