"Polițistele" care au dansat "găina" la o petrecere din Vaslui nu vor să spună de unde aveau uniformele

337
Dosar penal în cazul celor două femei care au dansat "găina", îmbrăcate în uniforme de poliție. Polițiștii au descins luni la Spitalul Județean de Urgență din Vaslui în căutarea "polițistelor" petrecărețe, dar nu le-au găsit. Spre seară, amandouă au ajuns la audieri. În ciuda insistențelor, femeile nu au vrut să spună de unde aveau hainele de poliție. Ele riscă să fie acuzate de uzurparea de calități oficiale. Potrivit informațiilor uniformele ar aparține unui polițist ieșit la pensie, invitat și el la petrecere, potrivit Digi24


Una dintre femei este din Vaslui și lucrează ca asistentă pe Secția de Cardiologie a Spitalului Județean de Urgență Vaslui. Nu era de serviciu și nici în oraș când au descins polițiștii la unitatea medicală. A doua femeie are 29 de ani, este din Iași și, spun martorii, ea ar fi adus recuzita de petrecere.

În fața polițiștilor, la audieri, niciuna dintre ele nu a vrut să spună de unde aveau uniformele de polițist. În urma cercetărilor, anchetatorii au descoperit că hainele de poliție aparţin Serviciul Rutier. Datorită unghiului de filmare, pe chipiu nu se observă însemnele autorității statului, însă acestea sunt vizibile pe uniformă, chiar pe braț. Dacă le-ar fi acoperit, femeile nu ar fi fost puse sub acuzare, scrie vremeanouă.ro. Aşa riscă să fie acuzate de uzurparea de calități oficiale.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0375 secunde