Reprezentanţii grupului Wagner le transmit mercenarilor să-şi caute de lucru după moartea lui Prigojin

170
Reprezentanţii grupului Wagner le transmit mercenarilor să-şi caute de lucru după moartea lui Prigojin - 11-1693468521.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanţii Grupului Wagner le-au recomandat mercenarilor care fac parte din organizaţie să îşi caute un alt loc de muncă după moartea liderului lor, Evgheni Prigojin, care a fost înmormântat, marţi, într-un cimitir din Sankt Petersburg, transmite agenţia EFE.

„Câteva zeci de mii de luptători pe deplin pregătiţi sunt gata să muncească şi sunt dispuşi să-şi apere patria în Ucraina, dar, din cauza unor circumstanţe bine cunoscute, deocamdată nu ne lasă”, a declarat un reprezentant al Wagner, adaugă că mercenarii sunt acum nevoiţi să îşi caute de lucru în Africa şi Orientul Mijlociu, dar „nici acolo situaţia nu este uşoară”.

„Ne confruntăm cu o concurenţă dură din partea Ministerului Apărării şi a Gărzii Naţionale care planifică şi încearcă să acceseze acele zone cu activităţi similare cu ale noastre”, a subliniat reprezentantul Wagner.

El a explicat că Prigojin a abordat această problemă în ultima sa deplasare în Africa, unde mai multe ţări s-au arătat interesate de serviciile sale, deşi în prezent aceste viitoare contracte „sunt în aer”.

„Vom încerca să găsim de lucru pentru membrii noştri. Când şi cât, nu ştim. Prin urmare, aşteptaţi sau căutaţi un alt loc de muncă. Urmăriţi îndeaproape situaţia internaţională. Dacă echipa noastră primeşte permisiunea de a se întoarce în zona operaţiunii militare speciale în Ucraina, atunci vom relua în mod activ recrutarea de bărbaţi. Va fi de lucru”, a comentat el.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.6042 secunde