Șeful serviciului de informații militare din Ucraina: "Nu știm dacă Putin mai este în viață. La ultimele evenimente au folosit dubluri"

805
1
Șeful serviciului de informații militare din Ucraina:

Articole de la același autor

Șeful serviciului de informații militare din Ucraina, Kirilo Budanov, a oferit un interviu pentru Hotnews și a spus că nu știe dacă Vladimir Putin mai este în viață existând informații că la ultimele evenimente a folosit sosii, citează stiripesurse.ro


”Nu are nicio influență asupra războiului (boala lui Putin n.r.). Mai ales că există și întrebarea dacă acel Putin pe care noi îl cunoaștem mai este în viață. Noi avem informații, confirmate, că la ultimele evenimente la care ar fi participat Putin, în realitate ar fi fost niște persoane care l-au înlocuit (n.r- dubluri).”, a spus Budanov.

În cursul anului trecut, Budanov a oferit o altă declarație extrem de puternică și a spus că Vladimir Putin este bolnav de cancer în fază terminală.

”În primul rând aș vrea să precizez că am declarat acest lucru încă din 2021. Atunci am fost întrebat de jurnaliști și am spus că (n.r.- lui Putin) i-au mai rămas doi-trei ani de trăit. Din acest motiv nu e nimic nou în această declarație.”, a mai spus șeful SBU.


Materialul video poate fi urmarit AICI


Comentează știrea

EUGEN
14 martie 2023
gaze DE STRUT

ASTAI CA BABA CU ARMA ANTITANK BORCANUL CU MURATURII SI PILOTUL EROU FACUT STRIGOI SA SE LUPTE CU RUSII

Pagina a fost generata in 0.3098 secunde