Şeful Statului Major al SUA şi-a anulat o deplasare în Orientul Mijlociu

100
Şeful Statului Major al SUA şi-a anulat o deplasare în Orientul Mijlociu - 1-1687681233.jpg
Şeful Statului Major al SUA, generalul Mark Milley, şi-a anulat o călătorie planificată în Israel şi Iordania din cauza evenimentelor din Rusia, a anunţat purtătorul său de cuvânt, transmite agenţia AFP.

Consilierul pentru securitate naţională al Casei Albe, Jake Sullivan, urma să participe, sâmbătă, la Copenhaga la o reuniune organizată de Ucraina în cel mai mare secret şi reunind mai multe ţări. Însă, contrar celor prevăzute, Sullivan l-a însoţit pe preşedintele Joe Biden la Camp David.

Plecarea generalului Milley era prevăzută pentru sâmbătă, dar a fost anulată din cauza situaţiei din Rusia, a declarat colonelul Dave Butler, purtător de cuvânt al şefului Statului Major american.

Anunţul privind anularea călătoriei a fost făcut la scurt timp după ce generalul Milley a purtat discuţii cu omologul său ucrainean, Valeri Zalujnâi.

Şeful Statului Major şi secretarul american al Apărării, Lloyd Austin, au participat, de asemenea, la o întâlnire, sâmbătă, pentru a-l informa pe preşedintele Joe Biden cu privire la situaţia din Rusia.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4369 secunde