SRI face angajări. Care este termenul limită de depunere a dosarelor

523
6
SRI face angajări. Care este termenul limită de depunere a dosarelor - sri-1667738226.jpg
Serviciul Român de Informații face angajări, potrivit unui anunț postat pe pagina de Facebook a instituției. Termenul limită pentru depunerea dosarului este ultima zi a lunii noiembrie, potrivit Realitatea


Căutăm persoane care să analizeze situații complicate și să ofere soluții simple. Distribuiți dacă suspectați pe cineva potrivit, este intoducera prin care SRI anunță procesul de angajare.


Criterii de angajare:

– să ai cetățenie română și domiciliul stabil în România;

– să nu fii în curs de cercetare, urmărire sau judecată sau să nu fi fost condamnat penal;

– să nu faci parte din partide, formațiuni sau organizații politice, din momentul încadrării în SRI;

– să nu participi că asociat unic sau direct la administrarea ori conducerea unei organizații sau societăți comerciale, din momentul încadrării în SRI;

– să fii absolvent de studii universitare, cu licență, al unei instituții de învățământ superior acreditată; pentru anumite posturi sunt necesare și studii post-universitare, iar pentru altele se cer doar studii liceale;

– să nu fii consumator de substanțe stupefiante, psihotrope sau susceptibile a avea efecte psihoactive ori dopante, aflate sub control național ori prevăzute în convențiile internaționale la care România este parte sau să nu fi desfășurat activități ilegale cu astfel de produse; – să fii dispus că, după încadrare, să desfășori activități în orice zona a României, potrivit nevoilor instituției.


Comentează știrea

Varsta De Pensionare
6 noiembrie 2022
Criterii de angajare

Draga Redactor, e disperare asa mare pe acolo ? Eu 89, merg pe 90 cu baston de plimbare (la cumparaturi in adidasi cu rotile sa fie rapid). Ce sa zic, daca tara cere sa gaseasca din aia de tineret, cu perspectiva ! ((pina in max. 35 de anisori ase) Sa-i scoleasca, sa deie hrana, casa, cum se face JamesBOND de Romania. La noi astia, cit mai tine lumanarea de condei !

Suspectul de Ziar
6 noiembrie 2022
Distribuiți dacă suspectați pe cineva potrivit

Sa dam o mana de ajutor ca-i de-ai nostrii aia buni, tot orasul acolo, numai servicii secrete aici. Vedeti cum merg lucrurile, nimeni nu zice nimica dar toti stim ce se intimpla. Priceputi la toate ! De la CasaAlba deja cu gradatiune si lista toti alegatorii pina la noi nascuti deja echipati cu suflet bun in alb-albastru de scutecel.

deTartacuta
6 noiembrie 2022
ConstantaSRI

E din indicativ atita, simplu la Bombardier, imediat ! Nimica nu mai ramane pe la inamic. Ne pricepem. Eu zic sa facem mai bine [DobrogeaSRI-ProtavionDeKogalniceanu] . Numai daca aud de noi, imediat 911 cu Sirena de Goana !

Pacalici de ROMANIA
7 noiembrie 2022
Termenul limită pentru depunerea dosarului este ultima zi a lunii noiembrie

[Q] Care este termenul limită de depunere a dosarelor [A] Termenul limită pentru depunerea dosarului este ultima zi a lunii noiembrie. adica [deTartacuta] [RomaniaSRI] imediat 911 - ocupat (911 - astia pai stiu cum trebuie)

Badea de ROMANIA la Alfabet [Bastons cu Nepotica]
7 noiembrie 2022
Termenul limită pentru depunerea dosarului este ultima zi a lunii noiembrie

[Q] Care este termenul limită de depunere a dosarelor [A] Termenul limită pentru depunerea dosarului este ultima zi a lunii noiembrie. adica [deTartacuta] [RomaniaSRI] imediat 911 - pe FAX imediat cu data de septembrie ...2007-2008-2009...2020-2021-2022-... [acolo deja pe birou] Perfect ! 10 cu Felicitati ! Panglicuta si o ... Pleacam acasa Bucurosi cu toata Bucuria Pierduta !

deProtocol
7 noiembrie 2022
depunere a dosarelor

Tot aici pe biblioteca, adica (nume si pronume, CI, forma1Normala, algoritm). Imediat tutun dupa tutun, frunza si cafeaua. [deProtocol] pai mizerii din astea ? [deProtocol] cum trebuie [Popa][Bazilica][Prezetare][Invitatiune][Garda][DomniteAlese]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4544 secunde