Temperaturi în creştere prognozate în vestul statului New York, după un viscol mortal

70
Temperaturi în creştere prognozate în vestul statului New York, după un viscol mortal - suatemperaturi-1672238667.jpg

Articole de la același autor

Mii de locuitori din vestul statului american New York încercau să îşi croiască drum prin troienele de 1,2 metri formate în timpul unui viscol mortal de Crăciun, cu toate că Serviciul Naţional de Meteorologie (NWS) a prognozat pentru ziua de marţi alţi 5 cm de zăpadă, transmite Reuters.

Vestul statului New York a fost cel mai afectat de gerul arctic şi o furtună extinsă care a cuprins, timp de mai multe zile, mare parte din Statele Unite până la graniţa cu Mexic.


„Încă ninge. Dar nu se compară nici pe departe cu ceea ce a fost în ultimele zile, însă, ar putea afecta îndepărtarea zăpezii”, a declarat Bob Oravec, meteorolog la centrul de prognoză al NWS din College Park, Maryland.

„Aceasta este probabil ultima ninsoare”, a adăugat Oravec. „Se va încălzi în curând. Până vineri maximele vor atinge 8 grade Celsius. Până sâmbătă vor atinge 12 grade Celsius”, a precizat el.

Ziua de marţi, însă, s-a menţinut friguroasă, cu o maximă de minus 2 grade Celsius şi o temperatură minimă de minus 6 grade Celsius, a spus Oravec.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0694 secunde