Președinte - papagal

598
Președinte - papagal - 42723e31a197e3f95bff0efe66221430.jpg
Cel cu pene pe spate vrea să ajungă președintele celui mai mare partid din România, Partidul Social-Democrat. Nu discut acum despre calitatea altor specimene din acest partid, care poate chiar și-ar merita un astfel de președinte, ci mă refer la PSD-ul oamenilor serioși, decenți, care au convingeri de stânga. La PSD-ul care, în calitate de principal partid de opoziție, participă într-o mare măsură la conducerea țării în care trăim.
E o glumă? Da, o glumă proastă, o glumă pe seama partidului, a membrilor și a simpatizanților săi.
Cine să candideze la președinția partidului de stânga al României? Unul care și-a făcut o meserie din petrecerea cu maximă variație și opulență a timpului liber, de fapt TOT timpul său fiind liber; unul care se îmbracă în toate culorile curcubeului, de la verdele de papagal (ăsta îi vine cel mai bine!), până la verdele de Wehrmacht, trecând prin animal print și roșu aprins; unul care dispune de banii constănțenilor pentru a-și finanța propriile plăceri sau interese (sporturi nautice, dansatoare de samba, mașini de epocă etc.) și nu dă doi lei pe nevoile reale ale orașului și contribuabililor; unul care se îmbată în cluburi până nu mai poate să articuleze niciun cuvânt; unul care execută dansul pinguinului într-un stil propriu (stilul papagal, l-am putea numi), cu gesturi ce sugerează explicit actul sexual, vizibil deranjându-și partenera prin obscenitatea manifestărilor; unul care insultă (explicit sau implicit) bărbați, dar și femei, după cum îi vine.
De fapt, asta este, se poartă exact cum îi vine. Am putea să ne așteptăm la orice, de vreme ce manifestările îi sunt din ce în ce mai nestăpânite. Omul a pierdut aproape orice abilitate de a se comporta în societate, a renunțat la regulile și convențiile civilizației, acelea care ne împiedică să ne facem de râs, să ne deranjăm unii pe alții, să exhibăm porniri primitive, să ultragiem bunele moravuri. De ce? Pentru că își permite! Pentru că bogățiile acumulate în nouă ani de mandat și voturile pe care și le-a asigurat din partea pensionarilor prin pomenile practicate din bani publici îi dau siguranța postului gras pe care a pus mâna. Și atunci ajunge să se și laude că "îl iau babele și-l aruncă pe sus ca pe fotbaliști".
Și ajunge chiar să-și imagineze că unul ca el, care doar că nu și-a scris PAPAGAL pe frunte, poate să conducă partidul social-democrației din România.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 17 Februarie 2010
Stire din Comentarii : Mazăre, ne doare-n gropi!
Luni, 15 Februarie 2010
Stire din Comentarii : Vivat Bacul seraliștilor!
Sâmbătă, 13 Februarie 2010
Stire din Comentarii : Mic ghid practic pentru o dragoste mare
Vineri, 12 Februarie 2010
Stire din Comentarii : Un bax de cerșetori. All inclusive
Joi, 11 Februarie 2010
Stire din Comentarii : Sindromul derogării
Miercuri, 10 Februarie 2010
Stire din Comentarii : Viol pe-un pat de nea
Marţi, 09 Februarie 2010
Stire din Comentarii : Primarul vacanței perpetue
Luni, 08 Februarie 2010
Stire din Comentarii : Chiloțaru’
Sâmbătă, 06 Februarie 2010
Stire din Comentarii : De cine fugi de acasă?
Pagina a fost generata in 1.1143 secunde