SOV, dormi liniștit?

589
SOV, dormi liniștit? - 6d89728d50ac9e957129de5db82dfc13.jpg
Sorin Ovidiu Vântu și șoferul său au fost băgați după gratii pentru 24 de ore, fiind cercetați pentru implicarea în fuga fostului mahăr Gelsor, Nicolae Popa. Așa. Și? Desigur, este vorba de un mogul de presă, de un important și, până la urmă decisiv (dincolo de flacăra violet), pion în cursa prezidențialelor din 2009, așa că trebuia să iasă ditamai scandalul, preluat, multiplicat, amplificat până la suprasaturație în primul rând de înseși organele media din portofoliul domniei sale și, prin ricoșeu, de celelalte canale... tematice.
Dar, dragilor, de ce atâta vâlvă? De ce atâția deontologi, analiști, publiciști, specialiști, PR-iști, economiști înghesuiți în studiouri și smulgându-și lavalierele unii altora? Păi, era la mintea cocoșului ca această nemaipomenită, nemaiauzită, nemaiîntâlnită manevră a autorităților să fie catalogată drept răzbunare din partea Puterii pentru linșajul mediatic la care este supusă minut de minut de către moguli.
Numai că, domnilor, iubiților, fraților, gentlemanul ăsta plin de bani a fost săltat pentru favorizarea infractorului. Omul ăsta a fost condamnat la doi ani de pușcărie în cazul Băncii Internaționale de Dezvoltare, dar faptele i-au fost prescrise. Acest domn a fost acuzat că a spălat bani împreună cu Nicu Văcăroiu. Este prezent în coșmarurile tuturor păgubiților FNI, FNA și Gelsor.
Așa că unde e problema în reținerea lui? Înainte de a fi patron de presă, a fost acuzat, judecat, condamnat, achitat, hulit, urmărit, consemnat la frontieră. Ce mai contează o amărâtă de favorizare a infractorului?

PS - Probabil că și anumiți motani se simt acum amenințați, după ce au pus botul la frișca ICE Dunărea imediat după decembrie 1989...

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 09 Septembrie 2010
Stire din Comentarii : Comunismul n-a murit
Miercuri, 08 Septembrie 2010
Stire din Comentarii : Drama de pe faleză
Marţi, 07 Septembrie 2010
Stire din Comentarii : Tusac își etalează talentele
Sâmbătă, 04 Septembrie 2010
Stire din Comentarii : Remaniere sau voodoo?
Joi, 02 Septembrie 2010
Stire din Comentarii : Rupți de lume
Miercuri, 01 Septembrie 2010
Stire din Comentarii : Raed Arafat, eroul meu în salopetă
Marţi, 31 August 2010
Stire din Comentarii : Supliciul Peninsulei
Pagina a fost generata in 0.2324 secunde