ANUNȚUL INSPECTORULUI ȘCOLAR GENERAL. Decizie de ultim moment a profesoarei de matematică de la Școala Nr. 30

20565
2
ANUNȚUL INSPECTORULUI ȘCOLAR GENERAL. Decizie de ultim moment a profesoarei de matematică de la Școala Nr. 30 - sorinmihai4-1668584673.jpg

Articole de la același autor

În această dimineață, inspectorul școlar general Sorin Mihai a transmis precizări referitoare la situația apărută la Școala Gimnazială Nr. 30 „Gheorghe Țițeica” din Constanța în legătură cu un cadru didactic, profesor de matematică.
„Niciun părinte al vreunui elev al școlii nu a depus la Inspectoratul Școlar Județean Constanța sesizare cu privire la activitatea doamnei profesoare. Instituția noastră a fost informată de către cadrul didactic, care ne-a solicitat sprijin. Pentru a preîntâmpina un potențial eveniment care să producă divergențe, o echipă a IȘJ Constanța s-a deplasat la unitatea de învățământ, informând conducerea școlii și verificând aspectele indicate. La acest moment, conform informațiilor transmise de către managerul școlii, situația este detensionată, iar doamna profesoară își va relua activitatea la clasă în această săptămână.
În ceea ce privește echivalarea studiilor efectuate în străinătate, IȘJ Constanța soluționează toate aceste situații în baza metodologiei aprobate prin OMEC 5638/2020, precum și a prevederilor ROFUIP.
Consider că cele mai bune soluții pot fi găsite numai prin colaborare, având tot timpul în vedere interesul superior al copilului. Părinții, cadrele didactice și managerii trebuie să identifice problemele și să le rezolve prin colaborare, prin dialog constructiv. Discuțiile pe care le-am purtat cu doamna profesoară, cu managerul Școlii Gimnaziale Nr. 30 Gheorghe Țițeica au soluționat rapid o situație care putea deveni tensionată. Am convingerea că la nivelul acestei școli, ca de altfel la nivelul fiecărei unități de învățământ din județ pot fi îndreptate inadvertențele și pot fi soluționate conflictele numai prin implicarea tuturor actorilor educaționali: părinți, dascăli, elevi”.


Comentează știrea

Vasile
16 noiembrie 2022
Rusine

Minciuni, minciuni! Tipic domnului inspector! Nu a rezolvat nimic pentru ca nu are habar de nimic! Sta incuiat in birou cu metresa sa si agatati de functie! Rusine!

radu
16 noiembrie 2022
stire

Se pricepe la ceva: nu mai face aranjamente prin telefon, cu mesaje scrise sau verbale...te cheama direct la el in birou sa iti dea ordine....

Răspuns la: Rusine
Adăugat de : Vasile, 16 noiembrie 2022
Minciuni, minciuni! Tipic domnului inspector! Nu a rezolvat nimic pentru ca nu are habar de nimic! Sta incuiat in birou cu metresa sa si agatati de...
Pagina a fost generata in 0.4688 secunde