Competiție muzicală pentru studenți, lansată în cadrul proiectului cultural european Europavox Campus

170
Competiție muzicală pentru studenți, lansată în cadrul proiectului cultural european Europavox Campus - austindistelm1aeghe2j6gunsplash-1666251517.jpg

Articole de la același autor

Universitatea „Ovidius” din Constanța (UOC), în asociere cu Universitatea Clermont-Auvergne (UCA), din Clermont, Franța – coordonatoarea proiectului, Western Norway University of Applied Sciences (HVL), din Bergen, Norvegia, și Ostbayerische Technische Hochschule Regensburg (OTH Regensburg), din Regensburg, Germania, alături de Europavox, lansează o competiție muzicală pentru studenți, intitulată „Europavox Campus”, informează prof. univ. dr. Liliana Ana Tuță, prorector pentru Relații internaționale, studenți străini și rezidenți.

Potrivit sursei citate, proiectul „Europavox Campus” îmbină concertele, mobilitatea europeană și întâlnirile universitare și se va desfășura pe parcursul acestui an universitar, cu scopul de a le oferi studenților din instituțiile partenere o oportunitate de lansare în cariera muzicală.

Proiectul se va desfășura în două faze – selecția regională și finala europeană. Astfel, în prima etapă, care va avea loc începând cu luna octombrie, studenții se pot înscrie cu trei compoziții muzicale proprii pentru a participa la finala organizată de către UOC. Un juriu format din reprezentanți ai universității, profesioniști și artiști va selecta patru trupe sau artiști. Tinerii calificați vor cânta live în timpul finalei regionale, ce va avea loc în luna februarie a anului viitor la Constanța. Un juriu format din cadre universitare și profesioniști din industria muzicală va selecta artistul sau trupa câștigătoare pentru a participa la următoarea fază a competiției.

Finala europeană a primei ediții a „Europavox Campus” va avea loc pe 26 aprilie 2023, în Clermont-Ferrand (Franța), unde un juriu paneuropean va vota trupa sau artistul câștigător.

Detalii despre etapele de desfășurare a proiectului „Europavox Campus” sunt disponibile accesând https://campus.europavox.com/.

 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5763 secunde