”Eminescu la Constanța” - evocare a elevilor Colegiului Pedagogic la Biblioteca ”I.N. Roman”

158
”Eminescu la Constanța” - evocare a elevilor Colegiului Pedagogic la Biblioteca ”I.N. Roman” - xcolegiulpedagogic-1673625545.jpg

Articole de la același autor

În lunile ianuarie și februarie 2023, Compartimentul de Informare Bibliografică Dobrogeană din cadrul Bibliotecii Județene „I.N. Roamn” organizează expoziția cu titlul „Promotori dobrogeni ai Culturii Naționale”. Plasată în holul central al instituției, aceasta grupează opere reprezentative ale unor scriitori, istorici și publiciști dobrogeni care, prin opera lor, au evidențiat specificul dobrogean în cadrul  cultural național.

Cu prilejul Zilei Culturii Naționale a fost organizată vineri, 13 ianuarie, și masa rotundă cu tema „Contribuții dobrogene la dezvoltarea României moderne” în colaborare și cu participarea elevilor clasei a VIII-a C de la Colegiul Național Pedagogic „Constantin Brătescu” din Constanța, coordonator prof. drd. Cristina Iulia Gîlă.

Cu această ocazie, elevii au prezentat proiectul „Eminescu la Constanța” și au discutat despre personalitățile, din diverse domenii, care și-au legat numele de Dobrogea și au contribuit la dezvoltarea României Moderne.

Evenimentul a fost organizat de Biroul de Informare Bibliografică Dobrogeană din cadrul Bibliotecii Județene „Ioan N. Roman” Constanța. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2648 secunde