Festival de film cu specific local, la Constanța

351
Festival de film cu specific local, la Constanța - 12-1651235548.jpg

Articole de la același autor

Viceprimarul municipiului Constanța, Ionuț Rusu, s-a întâlnit ieri cu regizorul Tudor Giurgiu, președintele festivalului TIFF, cu Cristian Hordilă, managerul festivalului TIFF și cu Erwin Șimșensohn, directorul Teatrului de Stat Constanța, pentru a pune bazele unei noi tradiții pentru comunitate.

Ionuț Rusu, viceprimarul municipiului Constanța: „Pregătim unul dintre cele mai importante festivaluri de film ce va pune accent pe specificul local.

Îmi doresc ca acest Festival să devină - și nu într-un timp foarte îndelungat - motorul unei schimbări culturale profunde, al unei renașteri culturale a orașului. Îmi doresc foarte mult ca acest Festival de Film sa devină un loc de întâlnire, un punct de neratat pe harta culturală, pentru iubitorii de film din țară și din străinătate,  dar și pentru industria cinematografică românească. Festivalul de Film  va sta sub egida unor valori precum calitate, diversitate,  dezvoltare. Ele pot face din Festivalul de Film un  motor de dezvoltare a orașului și un contributor la economia locală”.

Organizarea acestui festival se înscrie în măsurile prevăzute în „Strategia culturală a municipiului Constanța 2021-2031”, aprobată la finele anului trecut.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4422 secunde