Invitaţie la film. Ce pelicule puteţi viziona în ultimele zile ale lui Gustar

141
Invitaţie la film. Ce pelicule puteţi viziona în ultimele zile ale lui Gustar - filme-1630246337.jpg

Articole de la același autor

Nu ştiţi ce să faceţi în timpul liber? În afara localurilor în care puteţi intra şi pe lângă vizitele la muzee pe care le-aţi putea face, aţi putea viziona un film bun. La acest moment, în toate cinematografele constănţene rulează pelicula „Croazieră în junglă”, foarte bine cotat de către critici.

Acţiunea este plasată la începutul secolului XX, unde căpitanul Frank, care conduce o mică ambarcaţiuni fluvială, pleacă împreună cu Lily Houghton, om de ştiinţă, şi cu fratele acesteia, într-o misiune în junglă pentru a găsi Arborele Vieţii, despre care se crede că deţine puteri vindecătoare. În tot acest timp, cei trei trebuie să lupte împotriva animalelor sălbatice şi a unei expediţii germane concurente. Filmul are la bază una dintre atracţiile principale ale parcului tematic Disneyland.

„Furia unui om periculos” este o altă peliculă recomandată, în care, după o ambuscadă mortală pe una dintre maşinile blindate, Fortico Securities, cu sediul în Los Angeles, aduce în echipă un misterios angajat nou, Patrick Hill (Statham), care devine cunoscut pur şi simplu ca „H”.

Pe măsură ce învaţă lucrurile de la partenerul Bullet (Holt McCallany), H pare a fi iniţial un tip liniştit, cu capul plecat, pur şi simplu acolo pentru a face o treabă şi pentru a-şi câştiga existenţa. Dar când el şi Bullet devin ţintele unei tentative de jaf, formidabilele abilităţi ale lui H sunt dezvăluite. Nu numai că este un expert în tir, care este la fel de priceput în lupta corp la corp, dar H este, de asemenea, neînfricat, nemilos şi letal. Pentru iubitorii filmelor de acţiune, „Noaptea judecăţii eterne” este alegerea perfectă. Protagoniştii spun că, în această vară, toate regulile sunt încălcate, când o sectă de nelegiuiţi decide că Noaptea judecăţii anuale nu se termină la sosirea zorilor, ci ar trebui să nu se oprească niciodată. Aşadar, nimeni nu mai e în siguranţă, de această dată. Pentru mai multe detalii, mergeţi la cinematograf. Vizionare plăcută!



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2903 secunde