MESAJE de la CITITORI şi COLABORATORI - "Cotidianul Cuget Liber este în peisajul presei scrise din România unul dintre ziarele de cursă lungă”

40105

Articole recomandate

Dragă echipă a ziarului „Cuget Liber”,

Cu bucurie în suflet doresc să vă adresez cele mai sincere felicitări, cu ocazia aniversării. Este un moment deosebit, de sărbătoare a parcursului dumneavoastră editorial, dar şi a impactului semnificativ pe care îl aveți în comunitatea noastră. De-a lungul celor 10.000 de apariţii pe piaţa mass-media de la Revoluţie, „Cuget Liber” a fost o sursă inestimabilă de informaţii veridice şi relevante, care au conectat comunitatea locală la evenimentele şi subiectele esenţiale. V-ați dedicat timpul, eforturile şi experiența pentru a aduce lumină asupra evenimentelor, pentru a împărtăși poveștile oamenilor și pentru a sprijini dezvoltarea și progresul orașului nostru.
În calitate de manager al Spitalului Clinic de Boli Infecţioase Constanţa, pot să apreciez în mod special contribuţia valoroasă pe care ziarul dumneavoastră a avut-o în domeniul sănătății. V-ați implicat în promovarea informațiilor despre sănătate, educație și prevenție, ajutându-ne să creștem gradul de conștientizare în rândul locuitorilor oraşului nostru, să le oferim sfaturi și ghidare în momente dificile. Profesionalismul, integritatea şi devotamentul pe care le-ați demonstrat v-au adus respectul şi încrederea comunităţii noastre. În numele întregului personal medical și administrativ al SCBI, vă felicit cu ocazia acestei aniversări și vă doresc ca viitorul ziarului să continue să fie pavat cu succese și împliniri. Fie ca următorii ani să vă aducă noi provocări și oportunități, iar „Cuget Liber” să fie un far de lumină pentru Constanța.
La Mulți Ani frumoși! Director SCBI, dr. Claudia CAMBREA

La aniversarea ediției 10.000 de apariție pe piața mass-media a cotidianului „Cuget Liber”, Spitalul Euromaterna Constanța transmite întregii echipe felicitări și mult succes în viitor. Fie că sunt jurnaliști sau nu toți cei care au pus umărul la tipărirea ziarului, au mers pe un drum drept și rapid spre evoluție, și-au manifestat credibilitatea, onestitatea și responsabilitatea în informarea corectă a oamenilor.

Prețuim colaborarea pe care am dezvoltat-o de-a lungul anilor și sperăm într-o cooperare și pe viitor. La cât mai multe ediții, „Cuget Liber”!  Președinte CA Euromaterna,Dr. Ion Marius Rușa


Cotidianul „Cuget Liber” este în peisajul presei scrise din România unul dintre ziarele „de cursă lungă”. 10.000 de apariţii înseamnă profesionalism, consecvenţă, curaj şi dorinţa de a fi mereu în slujba constănțenilor. „Cuget Liber” nu este un simplu ziar, ci un mod de a face presă. La mulţi ani! La mai multe apariţii!  Director DSPJ Constanţa, Cristina Schipor




Având în vedere împlinirea a 10.000 de apariții în presa dobrogeană, vă dorim, în primul rând, să vă urăm la cât mai mulți ani în continuarea actului jurnalistic profesionist, să vă mențineți același standard în informarea, direct de la sursă, a opiniei publice și totodată, în a crește audiența pe care ați servit-o cu succes.
Felicităm Ziarul Cuget Liber pentru consecvenţă, demonstrată prin respectul pe care l-aţi manifestat în toți aceşti ani față de cititori. Apreciem, de asemenea, experiența, profesionalismul, munca jurnaliştilor, facilitând accesul publicului la evenimentele din viața și comunitatea dobrogeană.
La mulţi ani, Cuget Liber! Marian Becheanu, Inspectoratul Teritorial de Muncă Constanța


La ceas aniversar, Muftiatul Cultului Musulman din România vă felicită pentru întreaga activitate de până în prezent şi îşi exprimă aprecierea pentru eficienţa, obiectivitatea şi corectitudinea care caracterizează demersul jurnalistic al întregii dumneavoastră echipe. Vă mulţumim pentru colaborarea foarte bună şi vă dorim mult succes în continuare!


Sindicatul Liber al Navigatorilor a găsit permanent în cotidianul „Cuget Liber” un sprijin deosebit în reflectarea reală a problemelor navigatorilor către opinia publică constănțeană și către politicienii vremii. Articolele solidare cu problemele navigatorilor apărute în presă și în special în „Cuget Liber” - unul dintre vârfurile de lance în acest domeniu - au găsit mereu ecourile scontate atingându-și frecvent ținta.
Sindicatul Liber al Navigatorilor, singura organizație care apără drepturile tuturor navigatorilor și în special membrilor SLN de peste 30 de ani, mulţumeşte călduros acestui cotidian care apare și în format fizic.
În numele nostru și al tuturor navigatorilor români urăm La mulţi ani şi la cât mai multe apariţii!  Comitet Executiv SLN: Adrian Mihălcioiu, Aurel Stoica, Costică Stici



Cu deosebit respect pentru eforturile pe care, în permanenţă, le depuneţi, vă doresc multă sănătate, astfel încât să puteţi scrie cu uşurinţă articolele din următoarele 10.000 de numere. Felicitări pentru longevitate, perseverenţă, echilibru şi onestitate!

Director Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă, Ionuţ Cornel Ionescu


Aniversarea ediției cu numărul 10.000 a cotidianului „Cuget Liber” reprezintă un moment special, o mărturie a trăiniciei și a evoluției în timp a celui mai longeviv ziar al Dobrogei, care marchează pasiunea și eforturile susținute ale tuturor celor care au contribuit la clădirea publicației. În fața provocărilor erei digitale, apreciem capacitatea cotidianului de adaptare și de conservare a valorilor profesionale tradiționale, care au consacrat publicația „Cuget Liber”, prin păstrarea ziarului și în format print.
La ceas aniversar, ne exprimăm prețuirea pentru colaborarea constantă, clădită încă de la înființarea Universității și, totodată, privim cu speranță și încredere către consolidarea parteneriatului nostru, în anii care vin. La mulți ani, „Cuget Liber”!   Conf. univ. dr. Dan-Marcel Iliescu


Cu prilejul împlinirii celor 10.000 de ediții ale cotidianului „Cuget Liber”, în peisajul media dobrogean, conducerea Spitalului Municipal Mangalia transmite întregului colectiv redacțional cele mai alese gânduri pentru actul jurnalistic desfășurat cu abnegație de peste trei decenii de activitate neîntreruptă.

Vă urăm, în continuare, cât mai multe apariții în activitatea media din județul Constanța, ziarul „Cuget Liber” fiind singurul cotidian din regiune care continuă să aibă ediții printate. Vă felicităm, dragi jurnaliști din presa scrisă, pentru munca asiduă din toți acești ani și profesionalismul de care dați dovadă pentru ca cititorii să fie mereu conectați cu activitatea politică, economică, medicală sau social-culturală de zi cu zi și vă spunem cu deosebităconsiderație, „La Mulți Ani”!   Alina Dan, Spitalul Municipal Mangalia


Cuget Liber și-a asumat rolul de a informa, de a promova dezbaterea și dialogul, de a oferi divertisment, fiind un element important al societății democratice. 
Serviciul Județean Constanța al Arhivelor Naționale vă urează să aveți MULȚI ANI RODNICI! Șef Serviciu Gina Ghiață


Casa Judeţeană de Pensii Constanța are o colaborare foarte bună cu cel mai longeviv ziar dobrogean, „Cuget Liber”. La mulți ani şi mult succes în continuare!  Director Cristina Samoilă



Felicitări! Un proiect plin de realizări, datorită pasiunii şi perseverenței oamenilor care l-au susținut atâţia ani şi care sunt sigur că va dăinui peste ani! La mulţi ani!  Director AJOFM, Gheorghe Buşu


10.000 pare o cifră mare, dar și mică, în același timp. Mare, pentru că demonstrează longevitatea cotidianului, mică pentru că renumele vi l-ați câștigat prin credibilitatea de care ați dat dovadă și de care cu toții avem nevoie în continuare. La mulţi ani!

Luminiţa Nagy, CJAS Constanţa




La ceas aniversar, într- un moment atât de special, transmit colectivului redacţiei multă sănătate şi felicitări pentru rezistenţa în timp! Vă doresc să acţionaţi, în continuare, cu acelaşi profesionalism, care se reflectă în obiectivitatea informaţiilor şi în calitatea articolelor! La mulţi ani!



Director Direcţia Generală de Asistenţă Socială Constanţa, Monica Poptile


Muzeul de Artă Constanța își exprimă întreaga gratitudine pentru profesionalismul de care ați dat dovadă și pentru întreaga colaborare de până în prezent. Conștiința profesională a jurnaliștilor, calitatea informațiilor transmise publicului, deschiderea și adaptarea la noile condiții de comunicare sunt aspecte care vă definesc prin excelență.
În acest moment special pentru „Cuget Liber”, dorim să le adresăm tuturor celor care au contribuit și contribuie la dăinuirea jurnalului, cuvinte de apreciere și respect pentru întreaga activitate pe care o desfășoară și pentru dăruirea de care dau dovadă zi de zi spre a transmite cetățenilor tot ceea ce este de interes pentru comunitatea din care facem parte. Cineva a spus la un moment dat că ceea ce vine ușor nu durează, iar ceea ce durează nu vine ușor. Sunt convinsă că fără visele și munca grea a reporterilor dumneavoastră nu ați fi ajuns azi la ediția cu nr. 10.000 pe o piață mass-media extrem de concurențială, dar și că această trudă va face să dureze ziarul dumneavoastră cel puțin încă 10.000 de ediții. Le urez tuturor colaboratorilor „Cuget Liber” să își păstreze entuziasmul și profesionalismul. Este o meserie grea, dar care poate aduce mari satisfacții. 
La mulți ani, Cuget Liber!  Lelia Pîrvan-Rus, director, Muzeul de Artă Constanța


„Ce ocazie mai bună decât cea la aniversarea a 10.000 de numere, pentru a-mi exprima satisfacția că mă număr printre cititorii fideli ai ziarului „Cuget Liber”, încă de la apariția sa după Revoluție, publicație de tradiție, care tratează problemele cu obiectivitate, atingând cele mai diverse domenii. Citesc atentă toate articolele, dar sinceră să fiu mai fulgerător cele care tratează subiecte sportive. O pagină interesantă, pentru mine, este cea unde sunt dezbătute diverse probleme medicale și sfaturi pe această temă.Tot ce doresc ziarului „Cuget Liber, cu această ocazie, este de a fi în continuare alături de constănțeni”.  Mariana Teodorescu (79 ani)




"Trăim vremuri în care informația este la un click distanță, iar internetul abundă în date neverificate și surse tot mai multe și mai incerte. Toate acestea fac ca munca dumneavoastră, de a informa populația corect și în timp real, să reprezinte o adevărată provocare.
Cu toate acestea, în cele 10.000 de ediții tipărite, echipa cotidianului Cuget Liber a reușit să le redea telespectatorilor săi, în timp real, o imagine corectă şi obiectivă a întâmplărilor.

De-a lungul anilor, ați adus lumină în întunericul evenimentelor, ați adus în atenția opiniei publice povești și probleme importante și ați contribuit la dezvoltarea unei societăți mai bine informate.

Când a fost necesar ați sancţionat derapajele autorităţilor, dar ați şi susţinut proiectele care au adus plus valoare judeţului nostru.

Sunteți cei care au călătorit prin labirintul informațional pentru a oferi cititorilor informații de încredere și pentru a promova dialogul și schimbul de idei.

La ceas aniversar vă doresc să rămâneți aceeași echipă dedicată adevărului și valorilor democratice și să cugetați la fel de liberi, cu fiecare informație redată cititorilor dumneavoastră!

La cât mai mulţi ani și la cât mai multe ediții publicate!”  Mihai Lupu, Președintele Consiliului Județean Constanța


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3121 secunde