Noutate absolută în oferta educațională a Academiei Navale ”Mircea cel Bătrân”

4069
Noutate absolută în oferta educațională a Academiei Navale ”Mircea cel Bătrân” - x-academia-navala-1707223618.jpg

Articole de la același autor

Academia Navală „Mircea cel Bătrân” din Constanța a făcut publică oferta educațională pentru anul universitar 2024-2025, atât la Secția Militară, cât și la Secția Civilă.

Pentru anul universitar viitor sunt propuse la studii de licență 82 de locuri pentru secția militară și 256 de locuri pentru secția civilă.

Apare și o noutate absolută în oferta educațională de anul acesta: cinci locuri de la Secția Militară fiind destinate celor care la finalul celor patru ani de studiu la Academia Navală „Mircea cel Bătrân” vor să urmeze o carieră în Serviciul de Informații Externe.

Pentru informații suplimentare vă puteți adresa la e-mail [email protected].

De asemenea, Academia Navală continuă tradiția începută în 2013, organizând, de la începutul acestui an, în fiecare week-end, sesiuni gratuite de pregătire la matematică pentru bacalaureat și admitere. Ședințele se desfășoară în campusul Academiei, conform programului consultațiilor la matematică – 2024 postat pe site-ul oficial al Academiei. Ședințele de pregătire sunt publice, gratuite și nu implică nici o obligație ulterioară a elevilor privind participarea la admiterea în Academie. În acest week-end, prof. Adriana Sporiș oferă consultații pentru Geometrie analitică. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9648 secunde