”Oare vine Moș Crăciun?”, un spectacol de teatru captivant, pe scena Casei de Cultură

10080
1
”Oare vine Moș Crăciun?”, un spectacol de teatru captivant, pe scena Casei de Cultură - x-spectacol-1702993022.jpg

Articole de la același autor

Asociația culturală pentru tineret și copii Art Theatre, prin Compania de Teatru Zbumzzi organizează spectacolul pentru copii „Oare vine Moș Crăciun?” la Casa de Cultură a Sindicatelor Constanța, miercuri, 20 Decembrie 2023, orele 19:00.

Spectacolul „Oare vine Moș Crăciun?” este o ocazie minunată de a celebra spiritul sărbătorilor, de a aduce bucurie și emoții pozitive, de a promova creativitatea și de a crea amintiri de neuitat pentru cei mici și pentru toți cei implicați. Spectacolul este plin de momente speciale, dansuri pline de farmec, cântece încântătoare și surprize magice.

Distribuția este formată din: Alexandra-Bianca Ghiță, Luiza-Elena Gorovei, Raluca-Alina Constantin, Camelia-Maria Chelariu, Constantin-Daniel Drăghia, Delia-Anca Lungu, Bianca-Teodora Ilie, Cristina-Elena Cristici, Bianca-Andreea Olteanu, Andreea-Laura Trofimov, Andreea-Ioana Roșu, Denisa-Lale Ali, Ioana-Maria Martalog, Alin Filimon. Regie: Daniela Vitcu. Coregrafie: Stela Cocârlea. Muzica: Alexandru Neș. Sound & Light Design: Eduard Lupu, Edoard Petre.

Prețul biletului este de 80 lei (categoria A) și 60 lei (categoria B).

Comentează știrea

Mateș florina
20 decembrie 2023
0749470867

Bună ziua am 7 copii și dacă puteți sa ma ajutați cu ceva de mâncare și hăinuțe la copii vă rog foarte frumos din suflet

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3728 secunde