Video Povestea ”Pinocchio”, în dublă reprezentație la Teatrul „Căluțul de Mare”, dar cu casa închisă

996
Povestea ”Pinocchio”, în dublă reprezentație la Teatrul „Căluțul de Mare”, dar cu casa închisă - x-pinocchio-1708084367.jpg
Premieră din cadrul stagiunii de toamnă 2023 a Teatrului pentru Copii și Tineret „Căluțul de Mare” din Constanța, spectacolul „Pinocchio” se bucură de aprecierea celor mai mici spectatori. Ca dovadă, pentru reprezentația de duminică, 18 februarie, de la ora 10,30, biletele s-au epuizat, motiv pentru care conducerea teatrului a decis să suplimenteze încă un spectacol, de la ora 12. Doar că și la cea de-a doua reprezentație s-au epuizat biletele, așa încât se va juca cu casa închisă.

Pinocchio, marioneta năzdrăvană, alături de bunul lui tată, Gepetto dar și de alte personaje, cum ar fi Greierele cel înțelept, Zâna Bună, Mangiafuoco, Vulpoiul, Cotoiul, Balena, clovnii, licuricii, orășenii vă vor purta într-o călătorie plină de imaginație, cu multe peripeții. Astfel, veți afla care sunt consecințele acțiunilor sale nesăbuite, a lenei și lăcomiei. El învață ce înseamnă sacrificiul, aprecierea și recunoștința, iar în final, Zâna Bună îl răsplătește transformându-l pe Pinocchio într-un băiețel adevărat.

În spectacolul adaptat etapei de vârstă 4+, copiii îi vor putea revedea pe actorii: Claudia Brădescu, Rovena Paraschivoi, Daniela Vlad, Arina Cojocaru/ Cătălina Oțeleanu, Grațian Prisacariu, Tiberiu Roșu, Cristian Mitescu, Ion Ciolan și Daniel Minciună. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4169 secunde