Remarcabil succes al mircistei Iarina Georgescu, la Olimpiada Internaţională de Limbă engleză “Hippo”, 2023

20742
Remarcabil succes al mircistei Iarina Georgescu, la Olimpiada Internaţională de Limbă engleză “Hippo”, 2023 - x-premiu-cnmb-1696603694.jpg

Articole de la același autor

În perioada 26-29 septembrie a avut loc cea de-a 11-a ediţie a Olimpiadei Internaționale de Limbă engleză Hippo, faza internaţională, în Pomezia, Roma, Italia.

Anul acesta, Iarina Ana Maria Georgescu, elevă în clasa a 10 E a Colegiului Național „Mircea cel Bătrân”, coordonată de profesoara Lavinia Mircea, a obţinut locul II la grupa Hippo 3. Performanţa Iarinei este cu atât mai lăudabilă cu cât Olimpiada este una de mare anvergură, participând elevi din peste 50 ţări: Croaţia, Malaezia, Vietnam, Slovenia, Creta, China, Arabia Saudită, Italia, Iordania, Serbia, Pakistan, Tunisia, Turcia, Mongolia, Macedonia, Kosovo, Egipt, Polonia etc.

Olimpiada se organizează pe niveluri de vârstă, fiind în concordanţă cu Cadrul european comun de referință pentru limbi (CECRL), recunoscută la nivel internațional și abilitată de Ofqual. Concursul se adresează candidaților care nu sunt vorbitori nativi de limba engleză și care doresc să obțină o calificare în limba engleză de înaltă calitate, recunoscută la nivel mondial. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 2.4208 secunde