RetroCINEMA la Centrul „Jean Constantin”. O emoționantă dramă cu Keanu Reeves

1095

Articole de la același autor

Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada” invită publicul constănțean la RetroCINEMA, activitate curentă a Serviciului Coordonare Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin” și Exploatare a Filmului, care aduce în fața publicului spectator filme vechi, filme de suflet, emblematice pentru producția cinematografică a tuturor timpurilor, altfel spus, cinematografia clasică de la Hollywood.

Săptămâna viitoare este programată o emoționantă dramă - „Sweet November” sau „Idilă de Noiembrie ”, avându-i pe Charlize Theron şi Keanu Reeves în rolurile principale. „Deși este vorba de un film din 2001, ne face plăcere să-l aducem în atenția publicului, pentru că de fiecare data, sentimentul transmis și emoțiile trăite de spectatori sunt la fel de intense.

Filmul este o dramă romantică, în care Sara, personaj jucat de către Charlize Theron, alege la întâmplare, în fiecare lună, câte un bărbat căruia îi propune să stea împreună o lună și să trăiască după regulile ei, urmând ca apoi să se despartă fără nicio explicație. Un film într-adevăr emoționant, despre iubire, pierdere, refacerea credinței și resemnare”, transmit reprezentanții Centrului „Burada”.

 „- În fiecare lună e noiembrie, Sara. Și te iubesc în fiecare zi. Asta este luna noastră și nu trebuie să se termine niciodată. Trăiesc pentru un singur lucru: să te iubesc, să te fac fericită, să trăiesc hotărât și vesel clipa. Noiembrie este tot ce știu și tot ce vreau să știu vreodată”.

Filmul poate fi văzut marți, 18 aprilie, ora 18:00 la Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin”  - B-dul Ferdinand nr.56

Biletele s-au pus în vânzare. Tarif unic: 15 lei/ persoană.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4211 secunde