Întrebuințări neobișnuite ale vinului roșu

Joi, 06 Martie 2014, 17:47
200
Ne place vinul roșu nu doar pentru că are un gust bun, ci și pentru că dă savoare multora dintre mâncărurile pe care le preparăm, dar și pentru că aduce o mulțime de beneficii sănătății noastre atunci când este consumat în cantități moderate.


Însă, vinul roșu are câteva întrebuințări de care (probabil) nu știați până acum. Iată câteva dintre acestea, recomandate de Culinaria.ro:


Este o bază excelentă pentru gemuri și dulcețuri. Ai invitat câțiva prieteni la tine, ați consumat câteva pahare de vin și tot ți-a mai rămas puțin în frigider? Dacă nu vrei să-l mai bei, îl poți folosi la pregătirea unui gem delicios. Prepară gemul sau dulceața așa cum o faci de obicei, însă adaugă și restul de vin rămas în sticlă. Rezultatul te va surprinde în mod pozitiv.


Este un bun fertilizator pentru grădină. Atunci când pregătești compostul pentru a fertiliza grădina, adaugă și niște vin roșu de casă. Astfel, îngrășământul va deveni și mai bogat în nutrienți, care vor contribui la dezvoltarea armonioasă a plantelor din grădina ta.
Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 1.4869 secunde