Nu e o glumă! Dieta cu clătite, pentru pofticioși

407
Nu e o glumă! Dieta cu clătite, pentru pofticioși - dietapofticioase-1418055143.jpg

Articole recomandate

Nu-i așa că visai ca într-o bună zi să mănânci clătite pe săturate, fără să-ți faci griji pentru silueta ta? Ei bine, potrivit bravonet.ro, visul ți s-a împlinit! S-a inventat dieta pe bază de… clătite! Slăbești 1,5 kg în 2 zile!

 

PRIMA ZI

 

Micul dejun:

o felie de pâine integrală prăjită, unsă cu un strat subțire de unt; 40 g de șuncă nu prea grasă; un kiwi.

Prima gustare (între micul dejun și prânz): o felie de pâine integrală prăjită; un triunghi de brânză topită; o roșie tăiată în felii subțiri, presărate cu puțin mărar tocat mărunt.

Prânzul constă dintr-o clătită obținută din următoarele ingrediente: 1 ou; 1-2 linguri de făină; 5 linguri de lapte degresat; apă; un praf de sare; verdeață.

După ce este amestecată până ce se uniformizează, compoziția astfel obținută se păstrează la rece (frigider) 1-2 ore. Pentru umplutură se taie în bucăți 100 g de dovlecel, o roșie și două rădăcini de praz. Amestecul astfel format se călește într-o linguriță de ulei și se condimentează după gust. Se pune o linguriță de ulei în tigaie și se lasă la încins. După ce s-a încins tigaia, se toarnă compoziția ținută la rece. Clătita coaptă bine se unge cu 30 g de brânză topită, se umple cu legumele călite și se împăturește.

A doua gustare (între prânz și cină): o felie de pâine integrală prăjită; un triunghi de brânză topită; o roșie tăiată în felii subțiri, amestecată cu puțin mărar tocat mărunt.

Cina

Pentru cină se prepară o salată ușoară obținută din: 2 roșii; 2 fire de praz (doar partea albă); 100 g de ardei roșu; 40 g de brânză telemea.

Brânza și legumele tăiate în felii se amestecă cu puțin ulei și sare.

A DOUA ZI

Micul dejun: 200 g de iaurt slab; 2 mandarine și un măr, tăiate în cubulețe; 4 linguri de fulgi de ovăz; puțin fistic.

Prima gustare. Între micul dejun și masa de prânz, se poate lua o gustare constând dintr-un măr mic și o felie de pâine integrală prăjită.

Prânz: La masa de prânz, se va mânca o clătită obținută după aceeași rețetă: 1 ou; 1-2 linguri de făină; 5 linguri de lapte degresat; apă; sare;verdețuri tocate mărunt.

A doua zi, umplutura va avea următoarele ingrediente: 80 g de piept de pui; o linguriță de sos de soia; 100 g de varză albă tocată mărunt; condimente (sare, piper).

Pieptul de pui se taie bucățele și se prăjește într-o linguriță de sos de soia. După ce bucățelele de pui au fost prăjite, în tigaie se adaugă și cele 100 g de varză tocată. Amestecul astfel obținut se condimentează cu puțină sare și piper. Clătita obținută din compoziția ținută la rece se umple cu amestecul de carne și legume.

A doua gustare: Între masa de prânz și cină se mai poate lua o gustare constând dintr-un măr mic și o felie de pâine integrală prăjită.

Cina

La cină, se va mânca o felie de pâine integrală prăjită, cu o cremă obținută din următoarele ingrediente:100 g de iaurt slab; puțin praz tăiat rondele fine; 2 linguri de smântână; o jumătate de roșie tăiată bucățele; verdeață tocată mărunt; puțină sare.

IMPORTANT! Pentru rezultate maxime, este indicat ca această dietă să fie asociată cu un sport sau cu plimbări de cel puțin15-20 de minute.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 09 Decembrie 2014
Stire din Diverse : De ce ne ajută cafeaua să slăbim
Marţi, 09 Decembrie 2014
Stire din Diverse : Dieta cu ouă de prepeliță
Marţi, 25 Noiembrie 2014
Stire din Diverse : Dieta de toamna-iarnă
Marţi, 28 Octombrie 2014
Stire din Diverse : Din secretele Dietei Mayo
Pagina a fost generata in 2.3351 secunde