Pregătește cina perfectă

226
Pregătește cina perfectă - cina-1360848312.jpg
Sărbătorești ceva cu partenerul tău sau pur și simplu vrei să-i faci o surpriză și să-i pregătești o cină de vis? Nimic mai simplu. Culinar.ro te învăța ce și cum... Dacă nu vrei să mergi la restaurant și să rămâi acasă de dată aceasta, va trebui să faci câteva pregătiri.

Cu o zi înainte sau chiar în dimineața respec-tivă, mergi la cumpărături, după ce ți-ai făcut o listă cu ingredientele necesare. Pentru a nu depăși bugetul este bine să cumperi doar ce ai pe listă și nu ceea ce "îți face cu ochiul" în supermarket! 

După ce ai luat tot ce ai nevoie, cumpăra și câteva lumânări parfumate discret. Un CD cu muzică relaxantă, ambientală, un vin bun și poate și o rochie nouă, este tot ce îți mai trebuie! 

Alege de pe Culinar.ro o rețeta deliciosă și care nu necesită foarte mult timp petrecut în bucătărie. Nu uita că oricine apreciază dulciurile realizate în casă, așa că nu cumpăra bomboane sau prăjituri cu ciocolată, ci pregătește tu un desert simplu și gustos.

Nu uita să aerisești bine casa după ce ai gătit, să te odihnești puțin, să faci un duș, să-ți speli părul (să nu se simtă mirosul de tocăniță în plete), să te machiezi ușor, te parfumezi delicat și îmbraci rochia nouă. Nici un exces nu este permis, mai ales că te afli în intimitatea propriei case. 

Partenerul tău va trebui să găsească o femeie relaxată, zâmbitoare și pusă pe șotii, nu o gospodină obosită. Înainte de a-l întâmpina, deschide sticla de vin, să aibă timp să se aerisească și aprinde lumânările.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 15 Februarie 2013
Stire din Diverse : Tort de ciocolată cu migdale și nuci
Vineri, 01 Februarie 2013
Stire din Diverse : Cum să gătești friptura perfectă
Luni, 15 Octombrie 2012
Stire din Cetățenești : Ce gătim astăzi
Pagina a fost generata in 0.6582 secunde