Căutările în cazul marinarului de origine georgiană căzut în apă în data de 12 decembrie, suspendate!

122
Căutările în cazul marinarului de origine georgiană căzut în apă în data de 12 decembrie, suspendate! - 1-1702553394.jpg

Articole de la același autor

Căutările în cazul marinarului de origine georgiană căzut în apă în data de 12 decembrie au fost suspendate până la primirea de noi informații referitoare la caz, se arată într-un comunicat de presă transmis de Autoritatea Navală Română. Rămâne în vigoare avizul către navigatori emis în data de 13 decembrie, prin care se solicită navelor care tranzitează zona să păstreze o atenție sporită și să raporteze către MRCC orice detaliu referitor la acest incident.

Reamintim că echipajul navei la bordul căreia se afla bărbatul a transmis, marți, o alertă către Serviciului MRCC din cadrul Autorităţii Navale Române.

Nava, sub pavilion Vanuatu, se afla la 60 de mile marine de Olimp şi a reuşit să contacteze şi nava GSP CENTAURUS, aflată în apropierea sa pentru a anunţa despre incidentul de om la apă.

Inspectorii MRCC au coordonat nava GSP pentru a începe imediat căutarea marinarului dispărut, iar operațiunea a fost oprită la lăsarea întunericului.

În dimineața zilei de 13 decembrie, căutările au fost reluate cu ajutorul navei de interventie Brizo ce aparţine ARSVOM, alături de nava AIPP GOLD, cea pe care lucra marinarul dispărut. Persoana dispărută nu a fost încă găsită.

Bărbatul avea în jur de 23 de ani şi ocupa funcţia de timonier. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6229 secunde