Incendiu la bordul unei nave sub pavilion Panama. Patru membri ai echipajului au suferit atacuri de panică!

215

Articole de la același autor

Un incendiu a izbucnit, în noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 23.55, la o navă sub pavilion Panama ancorată în rada Portului Tulcea. Nava efectuează un voiaj de la Reni (Ucraina) către Alexandria (Egipt) şi este încărcată cu aproximativ opt tone de porumb. Echipajul este format din 18 membri, informează Autoritatea Navală Română.

Căpitănia Zonală Tulcea a alertat ISU Delta Tulcea şi a dispus deplasarea la faţa locului pentru asistenţă a remorcherului „Farul” al Administraţiei Fluviale a Dunării de Jos RA Galaţi. Totodată, o echipă operativă din cadrul Căpităniei s-a deplasat cu şalupa Autorităţii Navale Române pentru a coordona intervenţia. 




„Incendiul a fost localizat în bordul tribord, la nivelul cabinelor echipajului de pe puntea principală. Focul a fost lichidat în jurul orei 2.00.

La faţa locului a ajuns şi o şalupă ambulanţă la bordul căreia au fost acordate îngrijiri medicale unui număr de patru membri ai echipajului care au suferit atacuri de panică şi se aflau într-o uşoară stare de hipotermie.

Din primele verificări, incendiul ar fi izbucnit din cauza unui aparat electric de încălzire lăsat nesupravegheat în cabina bucătarului. Au fost afectate trei cabine şi holul de acces din zona acestora”, au transmis reprezentanţii Autorităţii Navale Române.

Nu există urme de poluare, iar navigaţia în zonă nu a fost afectată. Cercetările în acest caz sunt efectuate de Căpitănia Zonală Tulcea. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5848 secunde