CERONAV a obținut acreditarea pentru pregătirea personalului din industria turbinelor eoliene

165
1
CERONAV a obținut acreditarea pentru pregătirea personalului din industria turbinelor eoliene - ceronav-1666633476.jpg

Articole de la același autor

Centrul Român pentru Pregătirea și Perfecționarea Personalului din Transporturi Navale – CERONAV a finalizat cu succes procedurile de acreditare pentru cursurile GWO, se arată într-un comunicat de presă. Participanții la astfel de cursuri dobândesc cunoștințele și abilitățile de a înțelege și reduce riscul asociat pericolelor privind siguranța în industria turbinelor eoliene.

Începând cu data de 20 octombrie 2022, CERONAV a devenit furnizor pentru următoarele cursuri sub standard GWO: EFA – Enhanced First Aid Training; FA – First Aid; FAW – Fire Awareness; MH – Manual Handling; SS – Sea Survival.

„Acreditarea GWO reprezintă o recunoaștere a calităților incontestabile ale experților CERONAV și a facilităților moderne de care dispunem. Suntem conectați permanent la necesitățile personalului pregătit în cadrul CERONAV și trebuie să facem tot ce putem pentru a crește substanțial numărul de tehnicieni care au pregătire standardizată GWO în industria turbinelor eoliene și pentru a le oferi un mediu de lucru în deplină siguranță”, a declarat Ovidiu Sorin Cupșa - directorul general al CERONAV și ambasador maritim IMO.

Global Wind Organization este un organism non-profit fondat și deținut de către cei mai importanți producători și proprietari, operatori de turbine eoliene la nivel mondial.

Membrii acestei organizații depun eforturi susținute să creeze un mediu de lucru sigur în industria turbinelor eoliene, stabilind standarde internaționale comune pentru instruirea în materie de siguranță și proceduri de urgență. 



Comentează știrea

EUGEN
15 decembrie 2022
gaze DE STRUT

DEALUNGUL UNUI DRUM BRAILA -CONSTANTA PRIN DOBROGEA AM VAZUT ZECII DE EOLIENE CARE STATEAU SI CITEVA CARE ABIA SE MISCAU DECI PRODUCEAU DE SE RUPEAU / DAR SE CISTIGA BINE DIN COGENERARE PE SPATELE PROSTILOR

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6454 secunde