CERONAV își extinde portofoliul de cursuri off-shore

368
CERONAV își extinde portofoliul de cursuri off-shore - ceronavextindeportofoliuldecursu-1657718524.JPG

Articole de la același autor

Centrul Român pentru Pregătirea și Perfecționarea Personalului din Transporturi Navale – CERONAV a obținut aprobarea OPITO pentru furnizarea cursului CA-EBS. Acesta se adresează personalului din industria off-shore, iar pentru a-l parcurge, profesioniștii din domeniu trebuie să dețină un certificat valid BOSIET, FOET sau HUET, precizează un comunicat al CERONAV.

Programul de pregătire inițială pentru sistemul de respirație cu aer comprimat de urgență (CA-EBS) este conceput pentru personalul care se deplasează cu elicopterul de la sau către instalațiile, navele off-shore, personal care, în caz de amerizare de urgență, va utiliza un sistem de respirație cu aer comprimat.


„În contextul exploatării gazelor naturale din zona românească a Mării Negre, prin proiectul de dezvoltare gaze naturale Midia, avem posibilitatea de a contribui la evoluția industriei off-shore în România, prin pregătirea personalului maritim din acest sector. Programul de pregătire CA-EBS reprezintă o modalitate eficientă pentru personalul maritim de a-și extinde opțiunile în carieră, dobândind cunoștințele și abilitățile necesare pe care le pot aplica apoi în căutarea oportunităților din industria petrolului și gazelor și pe piețele energetice mai largi”, a declarat Ovidiu Sorin Cupșa, directorul general al CERONAV și ambasador maritim IMO.

Colaborarea constantă cu OPITO oferă posibilitatea de a crea programe de formare care să diversifice oferta de cursuri a CERONAV și să vină în sprijinul cursanților, se spune în comunicat.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4077 secunde