CERONAV a primit vizita Comitetului Maritim din Republica Turcia

234
CERONAV a primit vizita Comitetului Maritim din Republica Turcia - ceronavaprimitvizitacomitetuluim-1654104402.jpg

Articole de la același autor

Centrul Român pentru Pregătirea și Perfecționarea Personalului din Transporturi Navale – CERONAV a primit marți, 31 mai 2022, vizita oficială a Comitetului Maritim din Republica Turcia, se arată într-un comunicat de presă. Delegația turcă a fost condusă de Unal Baylan – director general pentru Afaceri Maritime în cadrul Ministerului Transporturilor și Infrastructurii din Turcia. La întâlnire au participat reprezentanți ai Ministerului Transporturilor și Infrastructurii din Turcia, Emre Yurdakul - consulul general al Republicii Turcia la Constanța, reprezentanți ai Ministerului Afacerilor Interne, reprezentanți ai Ministerului Transporturilor și Infrastructurii din România, ai altor autorități portuare și instituții în domeniu.

În cadrul întâlnirii s-a discutat despre procesul de dezvoltare a relațiilor de colaborare dintre cele două state, care pot viza schimbul de experiență cu privire la procesul de predare-învățare, dar și consultanța în domeniul specific de activitate.

„Turcia este unul dintre cei mai importanți furnizori de personal navigant și off-shore la nivel mondial. Creșterea numărului de cursanți din Turcia poate reprezenta o oportunitate importantă pentru piața externă a CERONAV”, a declarat Ovidiu Sorin Cupșa - director general al CERONAV și ambasador maritim IMO.

Pe parcursul discuțiilor, acesta le-a prezentat oaspeților portofoliul de peste 200 de cursuri de instruire la cele mai înalte standarde de pregătire și perfecționare și a exprimat întreaga disponibilitate a CERONAV pentru a dezvolta noi parteneriate cu centre similare de pregătire a personalului navigant din Turcia, putând contribui astfel la pregătirea profesională a acestora.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0953 secunde