CERONAV și Clubul Amiralilor au semnat un acord de parteneriat

149
CERONAV și Clubul Amiralilor au semnat un acord de parteneriat - ceonavsiclubulamiralilor-1665049606.jpg
Astăzi, 5 octombrie 2022, Centrul Român pentru Pregătirea și Perfecționarea Personalului din Transporturi Navale – CERONAV și Clubul Amiralilor – Forumul Securității Maritime au încheiat un protocol de parteneriat și colaborare.


Acordul reprezintă o oportunitate pentru schimbul de informații în ceea ce privește transportul naval, securitatea și apărarea, cooperarea în domeniile politicilor navale, dar și pentru a pune la dispoziția celor implicați problematica securității maritime și promovarea culturii în securitatea maritimă.


Forumul Securității Maritime reprezintă o amplă inițiativă științifică a Asociației „Clubul Amiralilor”, care este o organizație neguvernamentală, autonomă și apolitică. Este o platformă de creare și diseminare a cunoștințelor și informațiilor în domeniul securității maritime, care desfășoară o activitate științifică și organizează evenimente de informare și dezbatere publică.


„Parteneriatul CERONAV - Clubul Amiralilor, reprezintă necesitatea de a concretiza planurile și eforturile comune în ceea ce privește susținerea și promovarea educației și culturii maritime. Prin intermediul acestui parteneriat vom încuraja schimbul de experiență între specialiști și vom valorifica oportunitățile de cooperare cu toate entitățile implicate în domeniul securității maritime din țară sau din alte state. Ne propunem evenimente care constau în activități științifice, simpozioane, seminarii și conferințe de analize strategice în domeniul naval, securitate și apărare”, a declarant Ovidiu Sorin Cupșa - director general al CERONAV și ambasador maaritim IMO.


Pagina a fost generata in 0.3083 secunde