Firma DGI Divert Expert SRL încasează aproape două milioane de lei pentru a construi grădiniţa din Cuza Vodă

238
Firma DGI Divert Expert SRL încasează aproape două milioane de lei pentru a construi grădiniţa din Cuza Vodă - firma-1684416272.jpg

Articole de la același autor

Firma DGI Divert Expert SRL, controlată de omul de afaceri George Tudor, a „prins” un nou contract din bani publici. Astfel, firma amintită a câştigat licitaţia publică privind construcţia Grădiniţei cu orar prelungit din localitatea Cuza Vodă, judeţul Constanţa, autoritatea contractantă fiind Primăria comunei Cuza Vodă.

Valoarea contractului de achiziţii publice, atribuit prin procedură simplificată, este de 1.554.801,8 lei fără TVA.

„Contractul vizează lucrări cu următoarele caracteristici: regim înălţime P+1; arie construită 341,20 mp; aria desfăşurată 676,96 mp.

Durata de execuţie a lucrărilor este de 20 luni de la emiterea ordinului de începere a lucrărilor. Durata de derulare a contractului de achiziţie publică este de 20 luni şi a fost stabilită luând în considerare durata contractului de finanţare în baza căruia se realizează investiţia, precum şi specificul mecanismelor de plată prin PNDL. Achiziţia dotărilor (electronice şi electrocasnice, mobilier) nu face obiectul prezentei proceduri de achiziţie publică”, se arată în descrierea succintă publicată pe e-licitatie.ro.

Conform confidas.ro, firma DGI Divert Expres SRL a fost înfiinţată în anul 2020, are sediul social în oraşul Cernavodă (judeţul Constanţa), strada Eremia Grigorescu, nr. 1, iar activitatea sa principală constă în „lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale”. În 2020, firma a raportat o cifră de afaceri de 56.192 lei, profit de 15.569 lei (marjă de 27,71%) şi nu avea niciun salariat.

Compania a încheiat 16 contracte de achiziţii publice în valoare totală de 57.565.296 lei, cele mai multe cu SC Utilităţi Publice Cernavodă SRL.

Nu este prima oară când firma controlată de George Tudor câştigă un contract din bani publici. În toamna anului trecut, Primăria oraşului Cernavodă i-a atribuit un contract în valoare de 638.443,07 lei fără TVA, în urma unei licitaţii publice, privind amenajarea unei parcări.

Potrivit aceleiaşi surse, confidas.ro, George Tudor mai apare în firma DGI Electrocons SRL, unde este asociat (50%) alături de Mirabela Popescu. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.4447 secunde