Patronatul European al Femeilor de Afaceri se lansează, luni, cu prilejul unui eveniment organizat la Guvern

138
Patronatul European al Femeilor de Afaceri se lansează, luni, cu prilejul unui eveniment organizat la Guvern - 11-1707404357.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanţi ai autorităţilor şi mediului de afaceri vor participa, luni, 12 februarie, la dezbaterea cu tema „PEFA: Egalitatea de gen. Agenda 2030”, ocazie cu care va avea loc lansarea Patronatului European al Femeilor de Afaceri.

„Înfiinţarea Patronatului European al Femeilor de Afaceri PEFA este o manifestare puternică a determinării noastre de a depăşi barierele şi de a crea un mediu de afaceri care să promoveze egalitatea de gen. Pentru a atinge acest obiectiv, este necesar un efort colectiv, un parteneriat cu autorităţile statului şi un angajament continuu, asumat, de a acţiona ca agenţi ai schimbării şi de a construi un viitor în care femeile şi bărbaţii să aibă şanse egale de succes”, a declarat Andreea Negru, preşedinta PEFA.

Conferinţa „PEFA: Egalitatea de gen. Agenda 2030” aduce în discuţie teme de interes general şi promovează tratamentul egal şi just pentru femei şi bărbaţi în toate aspectele vieţii, inclusiv în ceea ce priveşte accesul la educaţie, locuri de muncă, salarizare şi implicare în viaţa politică şi în societate.

Patronatul European al Femeilor de Afaceri - PEFA, membru al Consiliului Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România (CNIPMMR), este singura organizaţie patronală reprezentativă la nivel naţional pentru IMM-uri.

Evenimentul va fi găzduit de Departamentul pentru Evaluare Integrată şi Monitorizarea Programelor Finanţate din Fonduri Publice şi Europene, din cadrul Guvernului României. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.6599 secunde