Programul de susținere a producției de cartofi, elaborat împreună cu fermierii

171
Programul de susținere a producției de cartofi, elaborat împreună cu fermierii - programuldesustinereaproductieid-1648221761.jpg

Articole de la același autor

Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Adrian Chesnoiu, a avut o primă întâlnire de lucru cu reprezentanții cultivatorilor de cartofi, membri ai Federației Naționale – Cartoful, precum și cu conducerea Clubului Fermierilor Români. În cadrul discuțiilor au fost prezentate principalele aspecte ale hotărârii de guvern aflate în lucru, prin care urmează a fi instituită o schemă de ajutor de minimis, pentru susținerea producției de cartof de consum – Solanum tuberosum.

De asemenea, s-a discutat despre necesitatea măsurilor pentru încurajarea folosirii de către cultivatorii de cartof din România a materialului certificat pentru însămânțare.

Consultările vor continua, în perioada următoare, cu membrii Organizației Interprofesionale Legume-Fructe (OIPA), dar și cu reprezentanții sectorului de cercetare, ai mediului științific și academic, astfel încât să rezulte un program coerent, adaptat la nevoile și specificul sectorului. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4487 secunde