Sindicatul Liber al Navigatorilor, reacţie vehementă după postarea fake a Sindicatului Europol

3681
Sindicatul Liber al Navigatorilor, reacţie vehementă după postarea fake a Sindicatului Europol - 1-1703168810.jpg

Articole de la același autor

În numele a peste 1.800.000 de navigatori din flota maritimă internaţională, Sindicatul Liber al Navigatorilor, condus de preşedntele Adrian Mihălcioiu, a emis, în cursul zilei de joi, 21 decembrie, un comunicat de presă în care solicită Sindicatului Europol să îşi ceară scuze public pentru postarea fake, ce afectează grav imaginea categoriei socio-profesionale a navigatorilor.

„Referitor la postarea fake a Europol, Sindicatul Liber al Navigatorilor și ITF Romania apreciază că se induce în opinia publică idee că navigatorii care lucrează pe nave ar fi dealeri de droguri.

Ținem să menționăm ca nu există cazuri în lume în care navigatorii profesioniști să fi fost prinși traficând droguri sau substanțe de mare risc. Polițiștii antidrog, serviciile (SRI, SIE) ar fi trebuit întrebaţi înainte și astfel cel care a înregistrat acel filmuleț care nu are nicio legătură cu realitatea şi-ar fi dat seama că ceea ce a făcut este o copilărie. Nu aşa se atrage atenția asupra unui fenomen și nici denigrând practic o categorie socio-profesională care asigură peste 85% din comerțul mondial.

Protestam și cerem Sindicatului Europol să își ceară scuze public faţă de categoria socio-profesionala a navigatorilor și să își revizuiască urgent postarea care nu are nimic de-a face cu realitatea”, se arată într-un comunicat de presă transmis de Comitetul Executiv al Sindicatului Liber al Navigatorilor şi ITF România. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.514 secunde