Solicitările de autorizare în turism vor putea fi depuse online, de luna viitoare

200
Solicitările de autorizare în turism vor putea fi depuse online, de luna viitoare - 1-1702211174.jpg

Articole de la același autor

Veşti bune pentru agenţii economici constănţeni cu activitate în turism, care vor mai scăpa de proceduri birocratice. Astfel, începând cu luna ianuarie 2024, solicitările de autorizare vor putea fi depuse online, prin intermediul noului sistem informatic - SITUR.GOV.RO.

„SITUR.GOV.RO nu este doar un simplu instrument tehnologic, ci reprezentă angajamentul Ministerului Economiei pentru eficienţă, transparenţă şi progres.

Noul sistem informatic înlocuieşte, astfel, tradiţionalele proceduri de depunere fizică a documentelor pentru obţinerea autorizaţiilor în domeniul turismului, permiţând un acces facil la toate etapele acestui proces. Pe scurt, vorbim despre o reducere semnificativă a birocraţiei, care implică o creştere a calităţii serviciilor oferite, şi mai ales despre o experienţă îmbunătăţită pentru cetăţeni şi mediul de afaceri.

De un real ajutor ne-a fost şi industria de profil, care, prin reprezentanţii ei, a răspuns pozitiv tuturor apelurilor noastre, în vederea consultărilor şi schimbului de know-how”, a declarat secretarul de stat Lucian Rus. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5325 secunde