Tranzacţii, turism, investiţii. INFO economic

194
Tranzacţii, turism, investiţii. INFO economic - 1-1702381393.jpg

Articole de la același autor

l Compania GDF International a făcut o ofertă fermă Fondului Proprietatea, în valoare de 87 de milioane de euro, pentru preluarea întregii deţineri pe care acesta o are în capitalul social al Engie România, au anunţat reprezentanţii fondului. „Orice potenţială tranzacţie este condiţionată de acordul cu privire la termenii contractului de vânzare - cumpărare de acţiuni şi orice condiţii suspensive, care vor include aprobarea tranzacţiei de către acţionarii Fondului Proprietatea”, se arată într-un raport al Fondului Proprietatea, remis Bursei de Valori Bucureşti.

l Ministrul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului, Ştefan Radu Oprea, a avut o întâlnire de lucru, la Buşteni, pentru pregătirea noului sezon turistic de iarnă, cu accent pe staţiunile montane. Potrivit unui comunicat al instituţiei, au fost stabilite şi coordonatele generale pentru comandamentul de iarnă al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorului şi Autorităţii Naţionale Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor, un obiectiv cu importanţă deosebită fiind consolidarea parteneriatului şi comunicării între autorităţi şi operatorii economici din industria HoReCa.

l Investiţiile nete realizate în economia naţională au însumat 118,5 miliarde de lei în perioada ianuarie - octombrie a acestui an, în creştere cu 14,4%, comparativ cu perioada similară a anului trecut, informează Institutul Naţional de Statistică. Cele mai multe investiţii au fost realizate în lucrări de construcţii noi, cu un total de 74,2 miliarde de lei în primele zece luni. O sumă de 34,7 miliarde de lei a fost direcţionată către utilaje şi mijloace de transport, iar 9,6 miliarde către alte cheltuieli. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7145 secunde