Șofer beat, depistat de polițiștii de frontieră în Portul Constanța

129
Șofer beat, depistat de polițiștii de frontieră în Portul Constanța - sofer-beat-1718213131.jpg

Articole de la același autor

În această săptămână, polițiștii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Constanța au depistat, în Portul Constanța, un conducător auto, cetățean român, ce era sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbatul depistat, în vârstă de 44 de ani, a fost găsit la volanul unui autovehicul, aflat în Portul Constanța, în zona porții de acces numărul 6.

Potrivit informațiilor oferite de autorități, cu ocazia verificărilor efectuate s-a constatat că bărbatul emana halenă alcoolică, motiv pentru care s-a solicitat sprijinul unui echipaj de poliție din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, iar în urma testării rezultatul a fost de 1,20 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Persoana în cauză a fost condusă la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța pentru prelevare de probe biologice de sânge.

În cauză, polițiștii de frontieră, sub coordonarea Parchetului de pe Lângă Judecătoria Constanța, continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2989 secunde