CJC face planuri pentru promovarea judeţului Constanţa la Târgul de Turism al României

531
CJC face planuri pentru promovarea judeţului Constanţa la Târgul de Turism al României - x-cjc-intalnire-omd-1700654145.jpg

Articole de la același autor

O nouă întâlnire cu reprezentanți ai Organizațiilor de Management al Destinației, primari din județul Constanța, instituțiile culturale subordonate CJC, precum și alți factori implicați în dezvoltarea cultural-turistică a regiunii noastre, a avut loc astăzi, în Sala “Albă” a Palatului Administrativ Constanța. Discuțiile au acoperit planificarea participării județului Constanța la Târgul de Turism al României în primăvara anului viitor, dar și alte aspecte legate de buna funcționare a OMD Județul Constanța.

„Rolul nostru este foarte clar: Consiliul Județean Constanța va fi instituția suport în toată activitatea acestei structuri și la fiecare pas sau inițiativă a specialiștilor din cadrul OMD. Viziunea pe termen lung, mecanismul necesar pentru a crea o imagine autentică și atractivă a acestui județ trebuie să revină în sarcina specialiștilor și oamenilor cu experiență în industria turismului. Există o strategie de dezvoltare la nivelul județului Constanța, pe acest segment, există un spațiu alocat de CJC, ce urmează să fie extins în vederea desfășurării în cele mai bune condiții a activității acestei structuri asociative. Există determinare și inițiativă. Nu ne rămâne decât să ne mobilizăm și să acționăm în mod coordonat, pentru a face din acest OMD Județean un instrument eficient în promovarea turismului în județul Constanța”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Mihai Lupu.

El a adăugat că are încredere că anul viitor, în cadrul Târgului de Turism al României, județul Constanța va fi reprezentat într-un mod unitar din prisma Organizației de Management a Destinației, dar în același timp, divers și autentic din perspectiva tuturor entităților implicate în acest proiect.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.1335 secunde