Live Text Daniel Moraru, coordonatorul AUR: "Vom candida peste tot în judeţul Constanţa"

2616
Daniel Moraru, coordonatorul AUR:

Articole de la același autor

În aceste momente filiala AUR Constanța susține o conferință de presă în cadrul căreia se vor discuta subiecte de interes local și național.

La conferință iau parte candidatul la Primăria Constanța, Ovidiu Cupșa, avocatul Nicolae Vlahu, coordonatorul județean Dan Moraru și Sorin Mateescu, senator AUR.

Ovidiu Cupșa: "Candidatura mea este de actualitate. Din punctul meu de vedere avem o șansă reală pentru Constanța"


Daniel Moraru: "Vom vorbi despre mitingurile transportatorilor și ale agricultorilor. Ei reclamă întârzieri la plata din partea APIA, nu există o politică la nivel național care să asigure îngrășăminte. Marii traderi cumpărau ora de tranzacție cu 400 de dolari. Orice achiziție se poate face pe jumătate de preț. Sunt convins că pot exista soluții ca prețul să fie la jumătate. Agricultorii români au nevoie de un sistem de irigații care este abandonat de ani de zile. Sunt agricultori care s-au orientat către producerea unor produse. Întâmpină probleme în desfacerea acestor produse. Ei ajung să sharuiasca cumva profitul cu toate supermarketurile. Nu există o politică menită să îi ajute pe agricultori"


Dan Moraru: "Astăzi suntem organizați în 47 de localități. Vă spun asta vizavi de Organizația Județeană AUR. Avem peste 200 de membri. Cu cât vom avea mai mulți candidați, vom avea șanse la mai multe primării sau la locuri în consiliile locale. Vom fi pregătiți. Și comasarea dacă ar veni, noi vom candida peste tot în Constanța"


Daniel Moraru: "Avem o listă cu 3 candidaţi la Consiliul Judeţean Constanţa. Vom analiza foarte bine. Este vorba despre Cristinel Dragomir, primarul din Ovidiu, George Scupra şi Mohammad Murad. Aceştia sunt cei trei potenţiali candidaţi"


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2967 secunde