Deputatul Bogdan Huţucă susţine că Vila Reginei Maria din Mamaia va fi reabilitată

4303
Deputatul Bogdan Huţucă susţine că Vila Reginei Maria din Mamaia va fi reabilitată - x-vila-reginei-1710080226.jpg

Articole de la același autor

Deputatul Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța, a anunțat, ieri, că, în ciuda provocărilor și a luptelor, Vila Reginei va fi reabilitată și reintegrată circuitului public.

El a precizat că Vila Reginei Maria din Mamaia precum și alte monumente istorice din țară, intră pe lista clădirilor care vor fi reabilitate, prin programul de investiții “Temelii culturale”, aprobat de Guvernul României.

„Este îmbucurător să constat că această vilă emblematică, obiectiv de patrimoniu, rămâne pe lista priorităților Ministerului Culturii. Vizita efectuată de către Raluca Turcan, ministrul Culturii, împreună cu echipa sa, la fața locului, a lăsat în urmă nu doar amintiri, ci și angajamente concrete. În ciuda provocărilor și a luptelor seculare, Vila Reginei va avea parte, în final, de ceea ce merită: aceasta va fi reabilitată și reintegrată circuitului public. La fel cum şi Cazinoul din Constanța prinde contur, în aceeași linie așteptăm cu încredere materializarea acestui demers ambițios inițiat de ministrul Culturii”, a declarat deputatul Bogdan Huţucă, preşedintele PNL Constanţa.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.6228 secunde