Liberalii îl susţin pe Vergil Chiţac pentru un nou mandat la Primăria Constanţa

1760
Liberalii îl susţin pe Vergil Chiţac pentru un nou mandat la Primăria Constanţa - x-liberali-1707659651.jpg

Articole de la același autor

Liderul PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă, a declarat, sâmbătă, în cadrul unei conferințe de presă, că în ceea ce privește comasarea alegerilor europarlamentare cu cele locale, la acest moment, nu există o decizie concretă.

În ceea ce privește posibilitatea ca PNL să aibă un candidat comun cu PSD la alegerile locale, Huțucă a spus că nu există o astfel de discuție și că ceea ce își dorește cu adevărat este ca PNL să aibă propriii candidați. "Susținerea noastră, a PNL, pentru Vergil Chițac la Primăria Constanța pentru un nou mandat, este o susținere totală. Noi suntem foarte mulțumiți de activitatea lui, au fost foarte multe proiecte implementate", a spus Bogdan Huțucă.

Referitor la alegerile locale, Bogdan Huțucă a spus că este ferm convins că Stelian Ion, candidatul USR Constanța la Primăria Constanța nu are cum să-l învingă pe primarul Vergil Chițac, la fel ca și Ovidiu Cupșa, de la AUR Constanța.

Cât despre o posibilă candidatură personală la CJC, Bogdan Huțucă a spus: „Dacă voi candida la oricare funcție, deputat sau de președinte de CJC veți afla cu siguranță. Opțiunea privind candidatura la președinte de CJC aparține organizației. Alături de echipă vom face tot ce este posibil să obținem cele mai bune rezultate. Astăzi avem cea mai consolidată bază de candidați să câstigăm. Decizia se va lua la nivelul CDJ al PNL Constanța și va fi comunicată Biroului Permanent Național. Toți primarii PNL prezenți în această sală pot candida. PNL va avea candidati proprii la Constanța, CJC și în toate UAT-urile”.

În plus, Huţucă a spus clar că relațiile cu actualul președinte al CJC, Mihai Lupu, nu mai sunt cele de acum patru ani când a avut sprijinul tuturor liberalilor din Constanța.

Întrebat în cadrul conferinței de ce nu l-au exclus pe Mihai Lupu din PNL Constanța, Bogdan Huțucă a precizat că nu ar fi vrut să se interpreteze că ridicarea sprijinului politic s-a făcut în baza dosarelor penale.

„Procedura de excludere era prea complexă. Noi ne-am delimitat clar de acțiunile domniei sale prin ridicarea sprijinului politic“, a explicat liderul PNL Constanța.

În altă ordine de idei, dacă până la acest moment, liberalii sunt deciși ca la Primăria Constanța să candideze Vergil Chițac, pentru Consiliul Județean Constanța nu există încă o persoană desemnată. Cu toate acestea, sunt luaţi în calcul primarii George Scupra, de la Ovidiu, Florin Mitroi, de la Valu lui Traian sau actualul prefect Silviu Coşa.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6618 secunde