Deputatul Marian Crușoveanu: „Alternativa Techirghiol a obţinut aprobarea finală”

524
Deputatul Marian Crușoveanu: „Alternativa Techirghiol a obţinut aprobarea finală” - pnl-1707417628.jpg

Articole de la același autor

Parlamentarul constănțean Marian Crușoveanu, de la PNL, a anunțat că proiectul major de infrastructură rutieră pentru judeţul Constanţa, Alternativa Techirghiol, a primit aprobarea finală din partea Guvernului României. Mai exact, în şedinţa de joi, a fost adoptată Hotărârea ce stabileşte indicatorii tehnico-economici necesari construcţiei acestei şosele rapide către sudul litoralului. Această veste aduce cu sine perspective promiţătoare pentru judeţul Constanţa şi întregul litoral românesc.

Finanţat prin Programul Transport (#PT) 2021-2027, proiectul are o valoare totală de 5,74 miliarde de lei pentru realizarea celor 30,59 km de drum rapid. Se aşteaptă ca, în cel mai scurt timp, Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) să lanseze, în licitaţie, contractul de execuţie a lucrărilor. Aceste lucrări de realizare a proiectului ar trebui să fie finalizate într-un interval maxim de 36 de luni. Acesta nu reprezintă doar o investiţie în infrastructură, ci şi o modalitate de a deschide noi oportunităţi pentru dezvoltarea economică şi turistică a regiunii.

„După o perioadă îndelungată de eforturi, am reuşit să obţinem încă un proiect major pentru judeţul Constanţa. Aş dori să exprim sincere mulţumiri tuturor celor implicaţi, de la factorii de decizie la cei implicaţi direct în proiect, pentru contribuţia lor semnificativă la realizarea acestui obiectiv ambiţios”, a declarat deputatul Marian Cruşoveanu, de la PNL Constanţa. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2066 secunde