Marian Cruşoveanu, despre pensiile românilor: „Seniorii merită un trai mai bun”

181
Marian Cruşoveanu, despre pensiile românilor: „Seniorii merită un trai mai bun” - crusoveanu-pensii-1700574959.jpg

Articole de la același autor

Secretarul general al PNL Constanţa, deputatul Marian Cruşoveanu, a transmis pe pagina sa oficială de Facebook un mesaj în legătură cu pensiile românilor care urmează să fie mărite.

„Proiectul de lege pentru creșterea pensiilor românilor a fost votat de Camera Deputaților. PNL și-a ținut promisiunea și a susținut, prin vot, acest demers legislativ. Seniorii României merită să aibă un trai mai bun și mai ales respect după o viață de muncă. În ultimii 4 ani, PNL a majorat punctul de pensie de trei ori – de la 1.265 lei la 1.785 lei.

În același timp, PNL ține la următorul principiu: majorarea pensiilor trebuie să fie una sustenabilă. Acest lucru înseamnă să avem finanțare pentru creșterea pensiilor, nu doar în 2024, dar și în anii următori.

Legea adoptată se susține pe 4 principii, cu scopul de a elimina inechitățile din sistem, prin recalcularea și aplicarea unor criterii unitare bazate: contributivitate, stabilitate, solidaritate și egalitate” a precizat Marian Crușoveanu, deputat PNL Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5386 secunde