Deputatul Marian Cruşoveanu: „Vrem să protejăm copiii de excesul reclamelor destinate să promoveze vicii în rândul minorilor”

1048
Deputatul Marian Cruşoveanu: „Vrem să protejăm copiii de excesul  reclamelor destinate să promoveze vicii în rândul minorilor” - marian-crusoveanu-222-1699731655.jpg

Articole de la același autor

Parlamentarul constănţean Marian Crușoveanu susține iniţiativa PNL prin care se interzice sponsorizarea, de către operatorii din domeniul jocurilor de noroc, a programelor televizate pentru copii.

,Am susținut iniţiativa legislativă a PNL, prin care se interzice, prin lege, sponsorizarea, de către operatorii din domeniul jocurilor de noroc, a programelor televizate pentru copii”, a spus parlamentarul constănţean.

El a explicat că proiectul de lege prevede că, în cadrul programelor televizate pentru copii este interzisă sponsorizarea acestora, de către operatorii din domeniul jocurilor de noroc, sau reclama la jocurile de noroc, inclusiv cele online, la băuturile energizante sau la cele alcoolice, la produsele din tutun, implicit vaping, precum şi la alte tipuri de publicitate care dăunează dezvoltării fizice sau morale a minorilor.

„Consider că prin această reglementare legislativă, protejăm copiii de excesul de reclame destinate să promoveze vicii în rândul minorilor, care pot avea influențe nedorite sau cu potențial dăunător asupra dezvoltării acestora. În același timp, astfel de materiale publicitare nu au ce căuta în programele destinate copiilor, pentru că este mai mult decât inadecvat, poate chiar o anomalie. Ca și părinte, spun că acest proiect de lege va fi benefic pentru toți părinții care își doresc pentru copiii lor un mediu sigur și protejat”, a precizat Marian Crușoveanu, deputat PNL Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6703 secunde